Palton sau geacă? Ce poți alege pentru iarna aceasta
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Temperaturile scad simțitor, zi de zi, așa că jachetele subțiri au fost înlocuite cu articole vestimentare groase și călduroase. Din lista pieselor esențiale pentru iarnă fac parte geaca și paltonul, pe care le poți alege în funcție de ocazie sau de eveniment. Iată ce ți se potrivește!

Ce alegi dintre geacă și palton?

Dacă te caracterizează stilul vestimentar sport și cauți o piesă potrivită pentru fiecare zi, geaca este soluția optimă. Găsești zeci de modele pentru sezonul rece, care diferă în funcție de culoare, material sau croi. Gecile sunt articole potrivite pentru cei activi, indiferent de vârstă, care vor să-și mențină confortul.

Sunt foarte populare gecile groase din fâș, cu glugă, care se potrivesc de minune cu jeanși, pulovere sau treninguri. În funcție de preferințe, poți alege dintre geci scurte sau mai lungi, care îți protejează spatele în zilele friguroase. Cele mai populare culori sunt negru, maro și bej, pentru că se potrivesc cu orice. Totuși, dacă vrei să ieși în evidență, cumpără o geacă groasă multicoloră.

În schimb, doamnele și domnișoarele care preferă outfituri mai elegante, au nevoie de cel puțin un palton în colecția de haine. Poți alege un palton gros, care să fie confecționat din stofă, lână sau cașmir. Ai în vedere modelele comode și practice, care se potrivesc cu articolele pe care le porți de obicei.

Paltoanele pot fi incluse și în ținute casual, mai ales că în magazine, găsești o gamă variată de modele. Alege ceea ce îți dorești dintre paltoanele lungi, scurte, supradimensionate sau cambrate, în funcție de modul în care vrei să se așeze pe tine. Dacă vrei să te remarci în mulțime, ai putea să cauți și paltoane cu cordon în talie și guler din blană. Sunt populare și paltoanele brodate, fie că vorbim despre mâneci sau revere.

În cazul în care mergi la un eveniment în oraș sau ai fost invitată la o petrecere, mizează pe un palton lung, care se închide cu un rând de nasturi. Preferi stilul clasic? Cumpără un palton drept și simplu, fără aplicații, cu ajutorul căruia să capeți un look feminin.

Există și paltoane care se asortează perfect și cu stilul sport, se închid cu fermoar și au buzunare.

Ție ce-ți place să porți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel