Supa-cremă de linte, o mâncare de post plină de energie
Iată o rețetă simplă de mâncare de post, plină de...
Pâinea din Egiptul Antic era adesea făcută din orz, mei și, odată ce a devenit disponibil, grâu. Deși nu erau întotdeauna combinate, uneori se foloseau două sau toate cele trei cereale într-o singură rețetă. Pâinea era într-o formă foarte simplă. Drojdia nu exista în Egipt până în perioada Regatului Mijlociu, așa că majoritatea pâinilor erau asemănătoare cu ceea ce am considera astăzi "pâine plată". Și deși exista, drojdia nu era deosebit de populară până în era Regatului Nou.
Pâinea consta din doar trei ingrediente simple:
La această rețetă incredibil de simplă, uneori se adăugau arome înainte de coacere. Alteori, aromele erau adăugate după coacere. Semințe de susan, miere, ierburi, ulei, spălături de ou, fructe și chiar uneori bucăți de carne tocată rămasă erau adăugate pentru a îmbunătăți aceste pâini suplimentare.
10 rețete de vară rapide și ușoare care nu necesită mult timp în bucătărie
Pentru a face pâine egipteană antică, urmează acest mod de preparare:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Iată o rețetă simplă de mâncare de post, plină de...
Fie că este servit cu mămăligă caldă sau cu o garnitură...
Vrei să faci o masă specială...
Iată o rețetă interesantă și...
Iată câteva rețete care, prin...
Iată câteva rețete perfecte pentru a aduce gustul și...
Începe sezonul Săgetătorului....
Cum va fi 2025 pentru...
Mercur a intrat în semnul...