Măști pentru ten cu legume? DA! Iată ce poți încerca!
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Cele mai bune măști pentru ten pot fi făcute în casă, din produse naturale.

Îți prezentăm mai jos câteva măști din legume, care sunt potrivite pentru toate tipurile de piele!

1. Mască realizată din morcovi. Amestecă morcovii dați prin răzătoare cu amidon. Se recomandă aplicarea măștii pentru 15 minute. Această mască o să curețe tenul gras. 

2. Mască din vinete, recomandată pentru hidratarea pielii. Legumele tăiate fâșii subțiri se pun pe față (cu excepția zonei din jurul ochilor). Acoperă feliile cu un prosop.  După 10 minute,  îndepărtează feliile de vinete și clătește fața cu apă minerală.

3. Frunzele de varză au un efect curativ și curativ. Pentru tăieturi, zgârieturi, răni, înfășoară zona  cu o frunză de varză. Sucul proaspăt de varză se aplică pe față timp de 20 de minute pentru tratamentul rozaceei.

4. Mască răcoritoare de castraveți. Bate un albuș spumă și combină cu două linguri de castravete proaspăt ras. Aplică masca pe pielea curățată. Acoperă, apoi, cu o hârtie de bumbac, astfel încât spuma să nu se scurgă. Ține masca pe față 20 de minute.

5. Mască din salată verde. Frunzele de salata verde se toaca mărunt, se combină cu ulei de măsline și cu o lingură de zeamă de lămâie. Masca se aplică pe fața curată și se ține 20 de minute. Această mască împrospătează pielea aspră, uscată și îmbătrânită.

Vezi continuarea articolului pe DC Medical.

Citește și: Cum ne facem timp pentru noi? Care este impactul lui "Nu am timp!" asupra sănătății fizice și emoționale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel