Mantra de dimineață: ce ți se potrivește, în funcție de zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În anumite practici precum Budismul sau Yoga, mantra reprezintă o formulă sacră, potrivită pentru aplicarea diferitelor practici de dezvoltare personală sau spirituală. Află ce ți se potrivește, în funcție de zodie!

Mantra poate fi rostită, dar este o formulă pe care trebuie să te străduiești să o pui și în aplicare. Este nevoie să devii una cu mantra care ți se potrivește, astfel încât să ai acces la o energie benefică. Eliberează-ți mintea de gânduri și ia în calcul mantrele care ți se potrivesc, în funcție de zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Rostește de cel puțin trei ori cuvântul RĂBDARE! Ești un nativ mai impulsiv și îți place să fii pe primul loc. Însă, din când in când, ai putea să renunți la grabă și să o înlocuiești cu răbdare. De cele mai multe ori, îți aduce beneficii la care nici nu sperai.

Taur/Ascendent în Taur

Rostește "Îmbrățișez schimbarea". Ești un nativ care este mereu în căutarea stabilității. Totuși, riști să rămâi blocat într-o rutină, așa că această mantră te ajută să ieși dintr-o bulă și să te dezvolți. În acest mod, lași loc oportunităților și situațiilor benefice care îți bat la ușă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Rostește "Merit să mă opresc uneori". Adesea, poți fi un nativ agitat, distrat sau neliniștit. De aceea, trebuie să îți găsești echilibrul și să creezi o conexiune cu propriile tale sentimente. Ideile și gândurile nu vor pleca nicăieri, dar trebuie ca din când în când să lași mintea să se mai limpezească și să te oprești din acea goana nebună cu care ești obișnuit.

Rac/Ascendent în Rac

Rostește "Am încredere în propriile forțe". Se poate să ai nevoie de o încurajare ca să ieși în față sau să te faci remarcat. Lasă temerile departe și renunță la teama de respingere sau abandon. Astfel, vei reuși.

Leu/Ascendent în Leu

Rostește "Trăiesc prezentul". Ai întotdeauna nevoie de validare și de atenția celorlalți și vrei să te faci remarcat. Însă, nu uita să respiri din când în când și să te axezi mai mult pe timpul prezent. Nu îți trebuie nici drama trecutului, dar nici necunoscutul, reprezentat de viitor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Rostește "Sunt perfect așa cum sunt". Multe dintre Fecioare sunt perfecționiste și au tendința să se critice des, atât pe ei, cât și pe cei din jur. Mantra care ți se potrivește implică bucuria de a mulțumi pentru tot ce ai. Ia lucrurile așa cum sunt și nu căuta tot timpul îmbunătățiri.

Balanță/Ascendent în Balanță

Rostește "Spun ce simt". Oferă un glas gândurilor tale și folosește-ți vocea cu încredere. Nu te mai gândi că îi superi sau îi deranjezi pe cei din jur. Fii onest și folosește sinceritatea ori de câte ori ai ocazia.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Rostește "Sunt ceea ce sunt". Ești un nativ loial, curajos și pasional, dar poți avea și o latură mai întunecată. Folosește această mantră și lasă lumina să pătrundă în viața ta. Dă-ți voie să fii mai sensibil sau vulnerabil și lasă asta să se vadă și pentru cei din jur. Este în regulă să ai și răni, nu trebuie să le ascunzi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Rostește "Este suficient cât fac acum". Ai des tendința să le arăți celor din jur că ești capabil și că poți face mai mult. Adesea, nu ești prea dispus să primești ajutor de la ceilalți. Totuși, nu trebuie să le faci pe toate. O să te ajute să îți pui și limite din când în când și să înveți să delegi sarcinile de care simți că nu te poți ocupa de unul singur.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Rostește "Îmi dau voie să mă relaxez". De obicei, tinzi să fii prea dur cu tine însuți și preiei multe responsabilități. Chiar dacă le poți face pe toate, învață să te mai relaxezi. Nu trebuie să ai tot timpul o greutate pe umeri.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Rostește "Sunt unic și puternic". Știi deja că ești un semn unic și ieși mereu în evidență. Ai încredere în talentele tale și folosește această mantră în fiecare dimineață. Ești puternic și ai șansa de a transforma lumea într-un loc mai bun.

Pești/Ascendent în Pești

Rostește "Universul îmi este prieten și îmi oferă sprijin". Poți fi ușor temător și visător. Din acest motiv, trebuie să-ți înlocuiești teama cu o doză mare de curaj. Ar fi bine să nu te compătimești și să consideri că Universul îți întinde o mână de ajutor. Ești isteț, romantic și foarte creativ, așa că nu ai cum să nu reușești.

Îți recomandăm și: 5 lucruri pe care merită să le faci dimineața pentru o zi perfectă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel