Lună Nouă. Ritualuri pentru o viață mai armonioasă
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță din 14 octombrie reprezintă un moment astral cu adevărat special, care aduce cu sine transformări, provocări, dar și oportunități de creștere și înțelegere interioară. Este un moment de a ne reaminti că, deși universul are planurile sale, avem puterea și capacitatea de a ne adapta și de a evolua alături de el.

Luna Nouă este una dintre fazele lunii - în mod specific, cea în care se aliniază Luna și Soarele. Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Foloseşte acest articol ca un ghid pentru a putea beneficia de fiecare Lună Nouă în toată gloria sa energetică - o resursă de care poţi beneficia la fiecare 28-30 de zile de acum înainte.

Și poți începe chiar pe 14 octombrie! Când avem o Lună Nouă în semnul armoniei, cel al Balanței. 

Iată câteva ritualuri de încercat în timpul lunii noi. 

Stabilește o intenție

Te poţi concentra pe una sau două intenții care te pasionează în mod deosebit. Îți recomandăm să fie clare și specifice. În niciun caz abstracte! Nu numai că vor informa universul cu privire la aspirațiile tale, dar te vor ține, de asemenea, concentrat asupra a ceea ce cauți cu adevărat.

Aprinde o lumânare

Aprinderea unei lumânări în cea mai întunecată noapte dintr-o lună înseamnă dorința noastră de a aduce doar puțină lumină în viața noastră. Cere universului să strălucească lumină asupra ta în timpul acestei Luni Noi și a tuturor celor care o urmează.

Alege schimbarea

Luna Nouă este cea mai fertilă zi a ciclului lunar. Dacă ar exista un moment perfect pentru a iniția ceva nou, cu siguranță ar fi Luna Nouă! Începe un curs nou. Aplică pentru acel loc de muncă pe care îl doreşti. Întreabă acea persoană specială dacă nu vrea să ieşiţi la o întâlnire. Începe orice lucru sau hobby care te pasionează. Acum este momentul perfect pentru a începe ceva nou.

Mergi la o primă întâlnire

Cum pe 14 octombrie avem o Lună Nouă în Balanță, sfera relaționa va fi cea mai bine aspectată! Apropo de a începe ceva nou - o primă întâlnire este o activitate minunată pentru o Lună Nouă. Universul este plin de energie și posibilități - momentul perfect pentru a planta semințele pentru o nouă relație.

Accesarea unui spațiu sacru

Luna Nouă este momentul optim pentru setarea unui spațiu sacru în casa ta pentru a-ți crea propria magie. Curăță energia locului în care vei face meditație, manifestare și auto-reflectare. În timp, când intri în acel spațiu, corpul și mintea ta vor ști că este timpul pentru magie. Asigură-te că, după ce ai configurat acel spaţiu, îl păstrezi curat și ordonat pentru a evita vibrațiile negative. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 14 octombrie este cel mai potrivit eveniment pentru îmbunătățirea esteticii locuinței. 

Află care este influența Eclipsei în Balanță: Impactul asupra fiecărei zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

pixel