Kate Middleton i-a luat locul Reginei Elisabeta. Imaginile momentului de la Casa Regală
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Regina Elisabeta a lăsat-o pe Kate Middleton în locul ei la Remembrance Sunday.

Regina Elisabeta a II-a nu va participa duminică la ceremonia cu prilejul Remembrance Day de la monumentul Cenotaph, din Londra, din cauza unor dureri de spate, a anunţat biroul de presă al Palatului Buckingham, potrivit Reuters.

O sursă din cadrul Palatului a precizat că întinderea musculară de care suferă regina nu are legătură cu problemele medicale neprecizate care au determinat vizita suveranei la spital şi că este vorba despre o coincidenţă incredibil de regretabilă.

Cu toate acestea, absenţa reginei de la un eveniment pe care suverana îl consideră drept unul dintre cele mai importante ale anului va spori temerile referitoare la starea de sănătate a suveranei. Ceremonia ar fi fost primul eveniment public la care suverana ar fi participat în persoană după ce medicii i-au recomandat să se odihnească ca urmare nopţii de spitalizare de luna trecută.

Majestatea sa este dezamăgită că va lipsi de la ceremonie, a afirmat palatul într-un comunicat, conform Agerpres.

Trebuie să vezi: Kate Middleton, "Regina perfectă"

Kate Middleton i-a luat locul Reginei Elisabeta

În absența Reginei, care are probleme cu spatele, Ducesa de Cambridge a fost în centrul atenției, apărând la balconul oficial, încadrată de Ducesa de Cornwall și Sophie Wessex.

Kate Middleton a fost o apariţie sobră la evenimentul anual care marchează Ziua Comemorării, pentru a onora membrii forţelor armate care au murit în Primul Război Mondial.

Kate Middleton i-a asistat pe Prințul William și Prințul Charles, care au depus coroane de flori la monumentul închinat victimelor războiului. 

Kate Middleton a optat pentru haina sa neagră, semnată Alexander McQueen, cu epoleți, pe care a mai purtat-o și acum câțiva ani, în 2018, la exact același eveniment. De data aceasta, și-a asortat ținuta cu o pălărie neagră de la Tiffany și cercei cu diamante și perle. Ducesa a mai purtat o broșă în formă de floare de mac, în valoare de 19,99 lire sterline. 

Regina Elisabeta, pregătită să o lase pe Kate Middleton în locul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, şi-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în spital pentru 'investigaţii preliminare', după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească, a anunţat joi Palatul Buckingham, scrie BBC.

'Regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru investigaţii preliminare şi s-a întors la Castelul Windsor joi la orele prânzului şi are moralul ridicat', a scris Palatul într-un scurt comunicat.

În acest context, potrivit US Magazine, Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că Ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a prelua responsabilitățile ei într-o zi. Dezvăluirile au fost făcute de o sursă apropiată Familiei Regale.

"De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit reginei Elisabeta că poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație foarte frumoasă. Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că soția lui William va fi o regină grozavă. Este neînfricată, știe protocoalele familiei regale. Mereu a făcut față provocărilor, are încredere în ea și crede că a dezvoltat curajul și puterea de a avea succes", a declarat sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel