Jason Momoa are COVID-19
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Jason Momoa s-a infectat cu noul coronavirus în timpul filmărilor de la “Aquaman and the Lost Kingdom”.

Actorul american Jason Momoa a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în timpul filmărilor de la “Aquaman and the Lost Kingdom”, o continuare a filmului “Aquaman” (2018), informează joi contactmusic.com.

Starul american, în vârstă de 42 de ani, filmează pentru noua producţie în Marea Britanie şi, potrivit unor surse, s-a plasat în autoizolare după un test anti-COVID-19 cu rezultat pozitiv. Producătorii peliculei speră să evite apariţia unui focar epidemiologic pe platoul de filmare, întrucât acest film are deja un calendar de producţie destul de strâns.

Cum se simte actorul 

“Jason este bine, din fericire, şi acum stă în autoizolare după un test cu rezultat pozitiv”, a dezvăluit o sursă citată de tabloidul britanic The Sun. ”Însă producătorii se confruntă cu o mare problemă şi sunt îngrijoraţi că vor trebui să amâne filmările, care au deja un calendar foarte strâns. Desigur, siguranţa oricărei persoane care lucrează la acest film reprezintă lucrul cel mai important şi toată lumea este testată cu regularitate. Se speră că acesta este doar un caz izolat şi că vor putea să lucreze fără Jason şi să continue producţia. Toată lumea i-a transmis lui Jason însănătoşire grabnică şi aşteaptă cu nerăbdare ca el să revină pe platoul de filmare”, a adăugat aceeaşi sursă.

Acest lungmetraj din DC Extended Universe (DCEU) este filmat la Studiourile Leavesden din comitatul Hertfordshire, relatează Agerpres. Filmul care a precedat acest proiect, “Aquaman”, a fost lansat pe marile ecrane în 2018. Jason Momoa a devenit celebru datorită rolurilor interpretate în serialele TV “Stargate Atlantis” şi “Game of Thrones”.

„Îmbătrânesc. A trebuit să mă operez recent la un ochi, am o hernie, mi-au scos coaste. Îmi place meseria asta și devin puțin prea entuziasmat, apoi chestia cu vârsta, știi, sunt un super-erou îmbătrânit acum.”, a spus Janson săptămâna trecută potrivit The Sun.

Reamintim că în urmă cu câteva zile și cântărețul Ed Sheeran spunea că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...

Sona Cervena a murit la 97 de ani

Sona Cervena, o cântăreaţă de operă cehă de mare prestigiu, a încetat din...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel