Îți place să citești, dar nu ai suficient timp? Aceste ȘAPTE cărți se citesc rapid, oriunde te-ai afla
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Fie că ești în metrou dimineața sau în pauza de prânz la muncă, o carte îți este întotdeauna un prieten de nădejde. Dar ce te faci atunci când ești prea ocupat să te bucuri de o lectură? Găsești o carte care se citește mai rapid!

Ți s-a întâmplat vreodată să găsești o carte atât de captivantă încât nu ai putut să te abții să nu o termini? Fie că înseamnă să mai citești un capitol înainte de a adormi sau să ratezi stația în timpul călătoriei de dimineață, experiența de a fi complet absorbit într-o carte este puternică, dar nu întotdeauna ușor de găsit.

Iată câteva cărți care se citesc rapid!

Pacienta Tăcută - Alex Michaelides

Psihoterapeutul criminal Theo este obsedat să afle de ce Alicia, o pictoriță cu o viață de familie aparent ideală, și-a împușcat soțul într-o noapte. Dar de atunci, Alicia nu a mai rostit niciun cuvânt, iar lui Theo îi revine sarcina să dezlege straturile de mister și secrete din spatele tăcerii ei.

99% al meu  - Sally Thorne

Darcy a avut dintotdeauna o pasiune pentru Tom. Problema este că el este cel mai bun prieten al fratelui ei geamăn și, prin urmare, interzis. Dar când Tom o ajută pe Darcy să renoveze căsuța de vacanță a familiei lor, chimia dintre ei este mai puternică ca niciodată — din ambele părți.

Întâlnirea cu marile idei. ȘASE cărți esențiale de filosofie

Singura femeie din cameră - Marie Benedict

Este puțin cunoscut faptul că Lamarr, amintită de majoritatea pentru frumusețea ei uluitoare și cariera sa de actriță, a fost și un om de știință strălucit care a ajutat în eforturile Aliaților din cel de-al Doilea Război Mondial. Acest roman evidențiază contribuțiile ei în război, cel mai notabil fiind că este una dintre inventatorii tehnologiei spread spectrum, care a dus la crearea multor dispozitive de comunicare fără fir pe care le folosim astăzi.

Învățare - Tara Westover

Dacă îți dorești să te afunzi într-o memoriu incredibil, pune acest bestseller New York Times pe lista ta. Crescută de supraviețuitori în Idaho, Tara Westover nu a primit nicio educație formală. Dar când a crescut și a plecat de acasă, ea a ajuns în cele din urmă la Harvard și la Universitatea Cambridge hotărâtă să-și facă o viață. Povestea sinceră a lui Westover este perfectă pentru fanii The Glass Castle.

Opere nemuritoare. Recomandări de lecturi esențiale pentru orice cititor

Casa Bântuită - Shirley Jackson

Patru persoane ajung la Hill House pentru a descoperi dacă casa sinistră este cu adevărat bântuită. Spoiler: Va fi greu să găsești o poveste mai tulburătoare despre o casă bântuită.

Tatuatorul de la Auschwitz - Heather Morris

O carte despre Al Doilea Război Mondial bazată pe povestea adevărată a lui Lale Sokolov. Trimis în lagărul de concentrare Auschwitz în 1942, Lale a fost pus să lucreze ca tatuator, unde a ajutat să hrănească ceilalți prizonieri pe ascuns și s-a îndrăgostit de frumoasa Gita. O amestecătură sfâșietoare de tragedie și triumf, acest roman este o alegere perfectă pentru fanii ficțiunii istorice.

Lista pentru cină – Rebecca Serle

La cea de-a 30-a aniversare a Sabrinei, ea găsește un grup ciudat adunat pentru cina ei de ziua de naștere: cea mai bună prietenă a ei, trei persoane din trecutul ei și Audrey Hepburn. Va trebui să-l citești pentru a descoperi ce se întâmplă în continuare!

Inflația României, cea mai mare din UE și în luna martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

pixel