Încălțăminte de iarnă: 5 modele de care ai nevoie în anotimpul rece
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Sezonul rece deja și-a făcut simțită prezența, așa că se impune o reorganizare și în colecția de încălțări. De aceea, spune la revedere sandalelor și pantofilor neadecvați vremii și fă loc în dressing încălțămintei de iarnă. Iată care sunt modelele de care nu o să te desparți în aceste luni.

1. Bocancii cu talpă groasă

Primele perechi de nelipsit pentru iarnă sunt, desigur, bocancii. Ai la dispoziție zeci de modele, însă ar fi bine să cumperi bocanci cu talpă mai groasă, care împiedică apa să intre. Bocancii rezistenți și masivi, din piele, reprezintă soluția optimă pentru iarnă și trotuare alunecoase sau încărcate de zăpadă.

În ceea ce privește aspectul, bocancii arată bine cu orice, așa că nu te teme. Îi poți purta la o rochie feminină, cu pantaloni, cu blugi sau cu fuste, pentru un look impecabil.

2. Pantofi sport, din piele

Dacă te caracterizează stilul sport, poți să alegi în continuare adidașii preferați. Totuși, pentru că vorbim despre iarnă, nu lua din dulap perechile din pânză. Mai degrabă, pune accent pe adidașii dintr-un material mai gros și mai rezistent, precum pielea naturală. În zilele de iarnă cu temperaturi mai blânde, în care vrei să te îmbraci lejer, poți să mergi la plimbare încălțat cu perechea favorită de adidași și un trening călduros.

3. Ghete călduroase

Nu ai inspirație când vine vorba de încălțămintea de iarnă? Nu vei da niciodată greș cu o pereche de ghete călduroase, care îți oferă confort într-o zi cu temperaturi scăzute. Poți opta pentru ghete clasice, cu fermoar, dar și pentru modele cu șiret sau cu capse. Ghetele simple, negre, nu se demodează niciodată. Însă, dacă vrei să ieși din tipare, găsești o mulțime de modele în culori vesele, care ies în evidență.

4. Cizme scurte, îmblănite

Iarna, pe primul loc este confortul tău, mai ales când ești nevoit să mergi mult pe jos sau îți place să te plimbi, în ciuda vremii de afară. Așadar, poți să cumperi și o pereche de cizme scurte, care arată bine cu orice. Sunt foarte populare cizmele scurte cu blană în interior, care țin de cald. Le poți achiziționa in orice culoare, atât timp cât se potrivesc cu ceea ce porți.

5. Cizme peste genunchi

Femeile care nu vor să renunțe la încălțămintea mai elegantă nici măcar în zile de iarnă vor fi mereu încântate de cizmele peste genunchi. Acest model ține de cald și oferă o notă de feminitate, mai ales când sunt purtate cu rochii scurte, midi sau lungi.

Nici acest model de cizme nu se demodează prea curând, așa că poți să alegi o pereche pe negru sau maro, care se potrivesc în orice combinație. Poartă-le cu articolele preferate și cu un palton lung și călduros, din lână, ca să faci față temperaturilor scăzute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel