Impresarul lui Cătălin Bordea, despre demisia actorului de la XNS: Nu pleacă niciunde!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Impresarul lui Cătălin Bordea a făcut declarații, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre plecarea actorului de la Antena 1.

O mulțime de zvonuri și articole care dau oficial faptul că actorul de stand up comedy, Cătălin Bordea, este decis să plece de la Antena 1, din emisiunea Xtra Night Show prezentată de Dan Capatos, au apărut în mediul online. 

Cu toate acestea, informațiile nu sunt confirmate, deci demisia lui Cătălin Bordea nu este una oficială și nu există această intenție din partea sa.

Contactat de DC NEWS pentru o reacție oficială în urma zvonurilor, Călin Crețu, impresarul lui Cătălin Bordea, ne-a declarat că nu se pune problema de plecare de la Xtra Night Show.

"Cel puțin din punctul nostru de vedere nu e nimic oficial și nimic confirmat. Nu am luat hotărârea asta. Dacă au luat-o cei de la Antenă, asta e altceva, dar în ceea ce ne privește, noi suntem dispuși să continuăm contractul. Au existat discuții conform cărora am luat în calcul să nu continuăm din ianuarie, dar asta strict la nivel de discuție cu cei din Antenă, pentru că i-am pus în temă că urmează să renegociem contractul, el fiind cumva, cam tot la valoarea de acum câțiva ani.

Însă nici nu am primit un răspuns negativ din partea lor, nu a existat încă acea negociere, deci cu siguranță nu a fost luată o decizie în sensul acesta din câte știm noi. Dacă sursa e din partea cealaltă a contractului, posibil ca ei să fi luat o decizie și să nu ne fi anunțat și că anunțăm din presă. Dar nu cred! După discuțiile pe care le-am avut cu cei din conducerea Antenei nu s-a pus problema ca cineva să ia o decizie până nu ne vedem să discutăm despre prelungirea contractului", a declarat Călin Crețu, impresarul lui Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Răspunsul oficial: Nu pleacă Bordea niciunde!"

"Deci, răspunsul oficial: Nu pleacă Bordea niciunde! Sau dacă o să plece, o să comunicăm cu siguranță, nu o să fie un secret. Chiar săptămâna viitoare urmează să ne vedem să renegociem contractul pentru Cătălin, dar fără intenția de a pleca, ci de a obține condiții actualizate la prezent", a continuat Călin Crețu. 

Cătălin Bordea a semnat cu Antena 1 în urmă cu 9 ani, în anul 2012, atunci când a primit rolul de co-prezentator al emisiunii "Un show păcătos", prezentat tot de Dan Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel