Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni zilnice 17 septembrie. Iată mesajele astrelor!

Youtube video image

Astăzi se perfectează careul dintre Marte și Nodurile Lunare. Să ne reamintim un lucru. Axa Nodurilor Lunare se află pe Berbec-Balanță. Anul trecut în luna iulie, Nodul Sud a trecut în Balanță, iar Nodul Sud, în Berbec. Vor rămâne așa până la finalul lunii ianuarie a anului 2025. Iar Marte a intrat în Rac pe 4 septembrie, unde va sta până pe 4 noiembrie. Tot în acest semn va și retrograda, în 2025. 

Careul de astăzi presupune un unghi de 90 de grade. Cine este Marte? Curajul, dar și furia. Și când este activat, mai ales într-un semn în care el nu se simte bine, în cel al Racului, s-ar putea să avem în jurul nostru tot felul de furtuni emoționale. Ne manifestăm imatur, mai ales atunci când ceva nu ne convine sau ceva am greșit. Facem urât, ne victimizăm, găsim vinovați, deși noi am făcut greșeli. 

Un Marte în Rac șicanat de Nodurile Lunare ne supără foarte mult și în ceea ce privește relațiile cu familia. Mai ales că Racul este semnul rădăcinilor, al familiei, al locuinței. La orice pas azi, dar și zilele următoare, suntem tentați să sărim imediat, să ne certăm, să ne enervăm, să țipăm sau să ținem în noi furie pe care la un moment dat o vom scoate într-un mod neplăcut. 

40 de afirmații vindecătoare pentru Eclipsa de Lună. Ai șansa de a renaște!

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu ești printre protagoniștii zilei, pentru că Marte este guvernatorul tău și nu se simte bine în Casa a patra dar nici în careu cu Nodurile Lunare. Orice careu al lui Marte, fie el cu o planetă, fie cu Nodurile, îți va crea tensiuni și multă furie interioară. Și vei căuta situațiile în care să dai afară această furie. Doar că s-ar putea să te superi fix pe cine nu merită astăzi. 

Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Taur/Ascendent în Taur

Tonalitatea ta nu este cea mai potrivită. Astăzi ești destul de tendențios, ești acuzator, destul de critic, te superi repede, îți sare repede țandăra. Iar acest război îl porți și în propria minte. Atunci când Marte este în Casa a treia și nu este activat într-un mod plăcut, trebuie să ai foarte mare grijă la cum conduci, la trafic, la comunicare și la modul în care te raportezi la produsele electronice din jurul tău. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din păcate, Marte este în Casa a doua. Iar careul sau cu Axa Nodurilor Lunare s-ar putea să facă ravagii pe plan financiar. Dacă primești niște bani, îi cheltui repede sau apar unele cheltuieli care îți dau peste cap toate planurile din această toamnă. 

Celebrează Echinocțiul de toamnă cu recoltă, protecții și mulțumiri Mamei Pământ. Iată care este magia acestei zile!

Rac/Ascendent în Rac

Tu ești protagonistul zilei, pentru că Marte este în semnul tău și face careul cu Nodurile Lunare. Azi vrei să împaci pe toată lumea, dar nu poți, pentru că înăuntrul tău e multă furie. Te gândești că dacă îi ajuți pe ceilalți, scapi și de furia interioară. Nimic mai fals. Astrologul îți recomandă să îți alegi luptele cu mai multă înțelepciune. 

Leu/Ascendent în Leu

Este momentul de retragere pentru tine. Când este un război sau o luptă, trebuie să dai un pas în spate. Nu forța nimic, nu îți face inamici, nu crea invidii. O să vină și momentul tău, când Marte îți va tranzita semnul, după 4 noiembrie.

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de câteva aspecte nu foarte plăcute, de o opoziție cu Saturn și de un careu cu Jupiter. Nu prea vei avea stare zilele acestea și te vei simți ca într-un labirint din care îți va fi destul de greu să ieși. Astrologul îți recomandă să te bazezi mai mult pe oamenii dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 

Horoscop Astrosens 18 septembrie 2024 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună care se va petrece pe 18 septembrie le...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel