PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
În această săptămână, astrele ne copleșesc cu tot felul de evenimente. Pe 17 septembrie, ne așteaptă două aspecte dure. Iată la ce ar trebui să fii atent!

Avem o săptămână încărcată de aspecte tensionate. Dar mai întâi, să facem o scurtă recapitulare. 

Până pe 4 noiembrie, Marte va tranzita semnul Racului. Știm că Marte, reprezentat de zeul Ares, este legat de conflict, luptă, putere și agresivitate. La polul opus, semnul Racului reprezintă stabilitatea, armonia și calmul. Mai simplu, Marte simbolizează lupta, iar Racul emoțiile. Presiunea de a aduce pace poate duce la acumularea unor frustrări interne. 

Axa Berbec-Balanță, cea a Nodurilor Lunare, aduce un dezechilibru. Din nou, vorbim despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală. Balanța caută echilibru, iar Nodul Sud aduce opusul. Nodul Sud în Balanță ne obligă să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar va fi necesar să ne consolidăm propria identitate. 

Hagan Fox este un astrolog internațional și terapeut cosmic. Cu un număr de 115k urmăritori pe Instagram și TikTok, acesta are chiar și apariții televizate. Pe canalele sale, ne-a transmis mai multe informații despre evenimentele din 17 septembrie. 

Avem un început de săptămână semi-brutal. Sunt două aspecte importante. Marte din Rac face un careu cu axa Nodurilor Lunare Berbec-Balanță. Toate lucrurile legate de destin ar trebui cam puse pe pauză. Când Marte se opune Nodurilor Lunare, nu este ziua potrivită pentru a încerca să obții ceva magnific și magic. Amână asta.”, precizează astrologul.

În plus, vom simți un imbold intens de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Din păcate, o vom face într-un mod dezechilibrat sau exagerat. Este un moment în care putem învăța din trecut și lăsa în urmă ceea ce nu ne mai este de folos. Orice careu la cele două Noduri vine cu o energie greu de gestionat.

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

În același timp, ziua de marți mai aduce un aspect tensionat pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn), anume opoziția dintre Venus din Balanță și Chiron în Berbec. 

Până pe 29 decembrie, Chiron este retrograd în semnul Berbecului. Această retrogradare ne pune față în față cu o rană pe care am provocat-o sau pe care o menținem activă. Chiron simbolizează rănile nevindecate și suferința. 

Cât despre Venus din Balanță, aceasta reprezintă frumusețea și armonia din viața noastră. Când avem acest tranzit, creăm un echilibru între nevoile personale și cele ale altora. 

Ce ne spune astrologul? „Venus este o planetă legată de bani, iar Chiron este un vindecător rănit. Avem o opoziție, care este destul de brutală sau poate cea mai brutală dintre toate aspectele, la 180 de grade. N-aș aborda discuții grele legate de dragoste, pentru că acestea ar putea degenera într-un adevărat carnagiu, așa că ar trebui evitate. În privința banilor, ai putea fi rănit fiscal de asemenea.

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-16-at-03-54-20_01059800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel