Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va găsi bucurie în orice
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic 8 octombrie. Iată mesajele pentru zodii!

Youtube video image

Astăzi, ne bucurăm de două aspecte extrem de favorabile, cel puțin din perspectiva astrologică. Avem un trigon între Venus și Marte, ceea ce face ca iubirea și pasiunea să se împletescă armonios. Fiindcă acest trigon se manifestă în semne de apă, emoțiile sunt foarte intense. De asemenea, se formează un trigon între Mercur și Jupiter, un alt aspect remarcabil. Mercur simbolizează gândirea și comunicarea, în timp ce Jupiter reprezintă expansiunea. Acest aspect are loc în semne de aer, ceea ce sugerează că vom avea parte de comunicare, socializare, distracție și încredere. Așadar, în această zi, ar fi bine să facem un exercițiu: să ne concentrăm pe partea plină a paharului, indiferent de provocările cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Sfârșitul lui martie 2025 vine cu surprize neplăcute. La ce ne putem aștepta cu Neptun în Berbec?

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur este în semnul tău și face trigonul cu Jupiter. Iar Venus, guvernatoarea ta, face un trigon cu Marte. Este o perioadă în care trebuie să găsești partea pozitivă în orice domeniu al vieții tale. 

Un scurt rezumat al anului 2025 în numerologie. Ce înseamnă să fii sub influența Berbecului și a Scorpionului?

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus este în semnul tău și face trigonul cu Marte, guvernatorul tău. Am putea spune că este cazul să îți faci obiective mult mai importante pe plan personal. Nu uita nici că întreaga perioadă te invită să îți aduci aminte ce contează cu adevărat în viața ta. Poate ai mai multă nevoie să te simți iubit sau apreciat. 

Numerologie: Gemenele Timofte și mesajele ascunse ale lunii octombrie pentru primele cinci numere personale

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Trigonul dintre Mercur și Jupiter este nemaipomenit pentru a face primul pas către o persoană, în cazul în care ești singur, chiar dacă aceste aspecte se întâmplă azi, te pot ajuta mult timp de-acum înainte. Dacă ești într-un cuplu, să știi că azi este o zi bună să îți ceri iertare, dacă i-ai greșit partenerului în ultima vreme. O să vezi că acest gest îți aduce mai multă înțelegere în cuplu.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Ai în vedere faptul că, deși îți dorești ceva în relație, trebuie să își dorească la fel de mult și partenerul. Nu trebuie să îl forțezi să acționeze după cum vrei tu. De aceea, toate aspectele perioadei te roagă să folosești negocierea pentru absolut orice, chiar și pentru o simplă listă de cumpărături. Nu trata partenerul dintr-un complex de superioritate, ci mai degrabă, încearcă să devii egalul lui. 

Ce este „mahmureala de după eclipsă”? Această perioadă ne afectează profund!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Trigonul dintre Venus și Marte îți aduce înțelegere atât din partea șefilor, cât și din partea colegilor. Iar trigonul dintre Mercur și Jupiter te ajută să găsești bucurie în absolut orice, chiar și în razele soarelui. 

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Cupidon îți dă târcoale de multe ori!”

Pești/ Ascendent în Pești

Trigonul dintre Venus și Marte îți aduce mult romantism, dar și dorința de a te ocupa de ceea ce îți face cu adevărat plăcere în această viață. Trigonul dintre Mercur și Jupiter îți oferă un mic ghiont. Dacă sunt situații în familie pe care nu le-ai vrut sau nu le-ai controlat, reușești să vezi în ele și o parte pozitivă sau o soluție la care alții nu s-au gândit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel