Un scurt rezumat al anului 2025 în numerologie. Ce înseamnă să fii sub influența Berbecului și a Scorpionului?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul 2025 este unul de vibrație nouă. Dar cum explicăm asta din punctul de vedere al numerologiei?

Anul 2024 vorbește despre energia colectivă a cifrei 8, care aduce cu sine momente definitorii în sfera financiară, dar poate, de asemenea, genera conflicte pentru obținerea puterii. Anul 2024 se va concentra asupra autorității și modului în care ne gestionăm viața. Însă, anul 2025 ne va duce într-o zonă mai emoțională. 

Candice Childress este astrolog, numerolog și tarotolog. Pe canalul său de TikTok, unde are 97k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului 2025 în numerologie.

2025 este un an de vibrație 9. 2 + 2 + 2 + 5 este egal cu 9. Ce înseamnă asta? În numerologie, nouă este numărul finalizării și compasiunii. O mică promovare de sine rapidă.

Un an de vibrație 9 este potrivit pentru a încheia afaceri vechi. Este un an în care ne ocupăm de finalizări. S-ar putea să observăm că proiectele și chiar relațiile ajung la un final. Ar putea fi un an al despărțirilor, deoarece anumite conexiuni au ajuns cât de departe pot merge.

Te-ai născut pe 9, 18, 27 sau ai cifra destinului 9? Anul 2025 este foarte important pentru tine!

Acesta este sfârșitul unui ciclu. 2024 este un an de vibrație 8, care reprezintă manifestările. Într-un an de vibrație 9, poți continua să culegi roadele muncii depuse în timpul anului 8. Numărul 9 este asociat cu semnul zodiacal Scorpion. În astrologie, Scorpionul are doi guvernatori: Pluto, guvernatorul modern, și Marte, guvernatorul tradițional.

Așadar, un an de vibrație 9 este un amestec de energie de Berbec și Scorpion. Sună haotic. Scorpionul este despre purificare. Acesta poate fi un moment în care persoane, locuri sau lucruri dispar din viața ta sau se destramă. Se eliberează spațiu pentru ceva nou.

Te pregătește pentru noul ciclu care începe în anul de vibrație 1 din 2026. Energia ambițioasă a lui Marte și acțiunile din 2024 pot să se prelingă și în anul de vibrație 9. De asemenea, lucrurile pot părea puțin instabile, deoarece acesta este un an al tranzițiilor. Înțelegi? Închidem capitole.

Ce a prevăzut Nostradamus pentru 2025? N-ai vrea ca aceste profeții să se împlinească!

În tarot, numărul 9 este Eremitul. Eremitul simbolizează introspecția, căutarea înțelepciunii interioare. 9 reprezintă energia înțeleptului, a celui experimentat. Într-un an de vibrație 9, s-ar putea să descoperi răspunsuri căutând în interior, consultându-ți GPS-ul spiritual, intuiția ta. 9 este despre compasiune și ajutorarea celorlalți.

9 este numărul umanitarului. Așadar, dacă te gândești la un mod de a face bani sau la o idee de afacere, trebuie să fie ceva care contribuie la societate, care ridică și ajută oamenii. Ce faci pentru a face lumea un loc mai bun? Pentru a-ți calcula anul personal, adaugă luna nașterii la ziua nașterii și la anul personal. De exemplu: Ziua ta de naștere este pe 17. 1 + 7 + 9, asta face 18. 1 + 8 este 9. Ești pe aceeași frecvență cu universul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel