Sfârșitul lui martie 2025 vine cu surprize neplăcute. La ce ne putem aștepta cu Neptun în Berbec?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 30 martie 2025, Neptun își va începe tranzitul în semnul Berbecului.  Iată ce ne va aduce!

În astrologie, Neptun simbolizează fantezia, iluzia și amăgirea, fiind planeta ce guvernează aspectele mistice. Este asociat cu visele și activitățile creative, având totodată o influență asupra experiențelor pe termen lung și chiar asupra unor perioade istorice întregi.

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn zodiacal și are nevoie de 160 de ani pentru a parcurge întregul zodiac. Este pentru prima oară din 1862 când se află în semnul Peștilor.

Unul dintre tranzitele majore din 2025 este intrarea lui Neptun în zodia Berbec.  A stat în Pești din 2012, iar acest lucru poate aduce multe teme legate de căutarea clarității în circumstanțe incerte. 

Aliza Kelly este astrolog din 2013. Aceasta are Soarele în Leu, Luna în Pești și Ascendentul în Capricorn. În 2014, a fost co-fondatorul unei aplicații de dating bazată pe astrologie, care a activat până în 2016. Pe canalul său de TikTok, unde are 110k urmăritori, ne-a vorbit despre tranzitul lui Neptun în Berbec!

Pe 30 martie 2025, Neptun, planeta iluziilor și amăgirilor, intră în semnul Berbecului pentru prima dată de la mijlocul anilor 1800. A trecut mult timp. Neptun este o planetă foarte îndepărtată, care se mișcă foarte lent, având o orbită de 165 de ani.

Deci, este un eveniment important atunci când Neptun intră într-un nou semn zodiacal. Neptun a fost în Pești din 2011. În astrologia modernă, Neptun este considerat guvernatorul Peștilor. Așadar, Neptun a fost într-o stare de relaxare. Neptun în Pești a coincis cu apariția smartphone-ului și a rețelelor sociale așa cum le cunoaștem acum. Așadar, este ceva de luat în considerare. 

Probleme și incertitudini pentru Berbec, Rac, Scorpion și Capricorn. O să fiți luați pe sus!

În 2025, Neptun va trece în Berbec. Neptun va rămâne planeta iluziilor și amăgirilor, dar acum va fi sub influența lui Marte, planeta asociată cu pasiunea, mișcarea, acțiunea, libidoul și, literalmente, zeul războiului. Este adevărat că ultima dată când Neptun a trecut prin ultimele grade ale Peștilor și a intrat în primele grade ale Berbecului, a avut loc un război civil în Statele Unite.

Când vorbim despre această tranziție ca fiind una înfricoșătoare, la asta ne referim. Nu se va întâmpla același lucru, dar cu siguranță este ceva de care ar trebui să fim atenți. Oricum ar fi, va exista o schimbare cataclismică a energiei lui Neptun când va părăsi visătorul și etericul Pești și va intra în activul și aprinsul Berbec. Este interesant și că ascensiunea spiritualismului a coincis mai degrabă cu Neptun în Berbec decât cu Neptun în Pești. Aceasta este, într-adevăr, o poveste care se întinde între 2025 și 2026.

În 2026, avem un eveniment foarte interesant, și anume faptul că Saturn și Neptun se vor întâlni la 0 grade în Berbec.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel