Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să pună ban pe ban
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic 3 octombrie. Ce vor întâmpina ultimele șase semne din zodiac?

Youtube video image

Am trecut de eclipsa de soare de ieri, însă efectele acestui eveniment vor continua să se facă simțite. În jurul nostru se vor petrece lucruri pe care s-ar putea să nu le înțelegem pe deplin în acest moment, dar cu timpul, semnificația lor va deveni clară.

Venus, guvernatoarea zodiei Balanță, se apropie de un trigon cu Saturn. Dacă la începutul săptămânii Marte a format un trigon cu Saturn, ceea ce a adus o acțiune mai temperată și controlată, Venus în trigon cu Saturn ne ajută să vedem lucrurile mai clar, în special în relații și în privința cheltuielilor nesăbuite.

Octombrie cu spor și oportunități pentru PATRU zodii. Care sunt norocoasele?

Balanță/ Ascendent în Balanță

Este o zi foarte bună să ții de banii tăi cât mai mult. Nu îi da pe orice și fii cât mai cumpătat. Fii precum o furnică, pune ban pe ban, la ciorap, iar atunci când se întâmplă ceva și ți se solicită acei bani, să nu îi dai neapărat. Nici nu spune altora neapărat despre salariul tău sau despre veniturile pe care le ai. Dar nici de economiile strânse până acum.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mintea ta este una extrem de frumoasă în momente în care ești îndrăgostit, cucerești sau ești cucerit. Doar că ai și o tendință către dramă. Când ceva nu funcționează în relație sau în modul în care te raportezi la persoana pe care vrei să o cucerești, totul se complică. Trigonul dintre Venus și Saturn astăzi s-ar putea să îți ofere o lecție prețioasă. Aceea că nu ai dreptate tot timpul și că nu contezi doar tu, ci si ceea ce vrea celălalt. 

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Ține cont de un lucru: Mercur se apropie de un careu cu Marte. S-ar putea să îi forțezi pe cei din jurul tău să facă ceea ce îți dorești. Nu toți îți vor urma ordinele și în cercul apropiat, în anturaj, vor exista animozități. Te vei supăra și te vei enerva, dar cel mai bine ar fi să te comporți precum un adult și să nu te cerți cu oamenii. Cu Venus în Casa a douăsprezecea, ar trebui să fii mai iertător, dar și să mai lași de la tine.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Întreaga perioadă îți cere să fii mai atent la modul în care te percep ceilalți, mai ales pe plan social, dar astrologul îți recomandă să faci o deosebire clară între cine ești tu și ce zic ceilalți. Este important să afli părerile lor, dar nu trebuie să te lipești de etichetele respective. 

Mitologia zodiei Capricorn: o poveste despre tradiție și înțelepciune

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este o zi foarte bună pentru cei care au de luat decizii pe plan profesional. Nu se vor grăbi, vor fi foarte pragmatici, obiectivi. Poate te gândești la binele tău, în primul rând, înainte să te gândești la ce vor spune cei de la muncă.

Horoscop chinezesc. CINCI zodii primesc binecuvântări și oportunități în această săptămână

Pești/ Ascendent în Pești

Venus este în Casa a noua, iar Saturn este în semnul tău. Modestia s-ar putea să îți aducă nenumărate daruri. Asta nu înseamnă să te umilești și nici să te pui mai prejos în raport cu ceilalți, ci să accepți că nu le cunoști pe toate și că ești dispus să înveți. 

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Freepik.com

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel