Octombrie cu spor și oportunități pentru PATRU zodii. Care sunt norocoasele?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrele sunt darnice cu patru zodii în luna octombrie. Iată ce ne transmite un astrolog internațional!

Pe întreaga durată a lunii, Marte tranziteză semnul Racului. Acest tranzit se resimte printr-o nevoie accentuată de a proteja și păstra echilibrul în familie. Cu toate acestea, există riscul de a acumula tensiuni. Sub această influență, unele conflicte mărunte pot dezvălui emoții mai adânci. Nodurile Lunare intensifică efectele lui Marte în acest semn.  Până pe 4 noiembrie, este necesar să descoperim sursele de nemulțumire și să le gestionăm cu tact, pentru a evita reacții neprevăzute în situații delicate.

Totodată, cele două eclipse din octombrie vor aduce noi oportunități către noi. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, din 2 octombrie, în conjuncție cu Mercur și Lilith, ne va încuraja să exprimăm deschis ceea ce ne apasă. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec, pe 17 octombrie, ne aduce mai multă libertate și perspective noi în viață.

May este un astrolog și numerolog internațional, cu aproape un milion de urmăritori pe contul său de TikTok. Totodată, ea oferă și tehnici de manifestare. Într-un videoclip, ne-a vorbit despre cele mai norocoase zodii ale lunii octombrie!

Rac/Ascendent în Rac

Relațiile devin pasionale, profunde și intense. Marte este în prezent în semnul tău și va forma un trigon cu Venus, iar acesta este unul dintre cele mai bune tranzite pentru întâlniri. Ceva legat de carisma și curajul tău va fi amplificat, iar dacă ești singur, luna aceasta ar putea să-ți crească șansele de a găsi partenerul ideal sau ar putea aduce un val de angajament în relațiile deja existente.

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Toate privirile sunt îndreptate către tine în această lună. Magnetismul și abordarea ta senzuală sunt amplificate. Oamenii se vor bucura să fie în preajma ta. Relațiile devin mai semnificative și pline de iubire și apreciere. Și finanțele vor fi lovite de un val pozitiv, așa că așteaptă-te ca lucruri frumoase să vină către tine. 

Pești/Ascendent în Pești

Venu face un trigon cu Saturn, care este în prezent în semnul tău. Acest lucru ar putea aduce în viața ta un nou partener serios, posibil mai în vârstă decât tine, mai matur. Dar, mai presus de toate, acest lucru ar putea însemna că vei începe să iei finanțele mai în serios sau că vei dezvolta o abordare mai practică în legătură cu cine îți dorești ca partener ideal.

Balanța/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare din semnul tău te va duce într-un loc al noilor începuturi, în special când vine vorba de relațiile tale. Ar putea apărea o persoană specială care să-ți schimbe complet viața, sau, dacă ești deja într-o relație, aceasta ar putea trece la următorul nivel luna aceasta.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel