CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Finalul anului 2024 este unul special din punct de vedere astrologic. Cinci zodii vor trece prin multe provocări!

Am început anul 2024 spunându-vă că laitmotivul acestuia este monetizarea. Până la finalul anului, vă invităm să nu vă gândiți doar la bani, ci și la talente și alte resurse deținute. Totul va depinde de modul în care ne vom oferi valoare. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât valorăm, ci să știm noi înșine acest lucru.

Ne aflăm în ultimele luni ale acestui an, care ne-a adus destule provocări, dar evenimentele nu s-au încheiat. Cele mai dificile abia urmează. Să aflăm câteva dintre ele!

Pe 4 septembrie, Marte a intrat în Rac, unde va rămâne până pe 4 noiembrie. Cine este Marte? Acesta simbolizează războiul, confruntarea, puterea, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. În contrast, semnul Racului aduce stabilitate, armonie, liniște și resurse. În timpul acestui tranzit, vom dori să ne protejăm familia și să menținem armonia, dar toate acestea pot duce la acumularea unor frustrări interioare. În plus, Marte în Rac este influențat de Nodurile Lunare. Trebuie să identificăm sursele de nemulțumire și furie și să le gestionăm cu atenție, pentru a evita izbucniri emoționale în momente nepotrivite.

Evenimentul cheie al ultimei etape din 2024 este retrogradarea lui Marte în semnul Leului. Deși retrogradarea propriu-zisă va începe pe 7 decembrie, efectele se vor simți încă de pe 4 noiembrie, când Marte va intra în acest semn.

Pe 17 septembrie, a început sezonul eclipselor cu una de Lună, ale cărei efecte le vom mai resimți o perioadă. Luna în conjuncție cu Neptun a adus haos și confuzie. Ne-a lăsat impresia că pierdem controlul. Această Eclipsă a scos la suprafață cele mai adânci temeri. Ne mai așteaptă o Eclipsă de Soare pe 2 octombrie și una de Lună pe 17 octombrie. Cea de pe 2 octombrie va avea loc în preajma lui Lilith, ceea ce promite distracție pe măsură! Vom avea parte de momente surprinzătoare din partea lumii.

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic, este retrograd în semnul Peștilor până pe 15 noiembrie. Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și, cel mai important, a maturizării. Arhetipul Peștilor reprezintă boemia, visarea, haosul, confuzia, inspirația și divinul. Când Saturn este retrograd în acest semn, el impune limite și separă lucrurile. Ne obligă să vedem realitatea, cea de care fugim. Chiar dacă Arhetipul Peștilor caută evadarea, noi va trebui să fim conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Vom învăța că visele sunt bune doar în anumite momente.

Pe 19 noiembrie, Pluto revine în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Viitorul cere reforme, iar Arhetipul Vărsătorului aduce revoluție, anarhie și nonconformism. Pluto este planeta care scoate la suprafață cele mai adânci temeri ale noastre. Ne pregătim pentru schimbări uriașe, atât la nivel personal, cât și la nivel mondial.

Până pe 8 decembrie, Neptun este și el retrograd în semnul Peștilor. Fiindcă Saturn este în același semn, nu vom resimți atât de puternic efectele planetei confuziei. Neptun aduce haos și iluzii, în timp ce Saturn cere organizare și confruntarea cu adevărul. Astfel, vom avea mai multă claritate, dar și conștientizări dure privind influențele din zona virtuală. Atenție la riscul de dezinformare!

ȘASE zodii sunt sprijinite de astre în 2025. Motivele de bucurie vor veni neîncetat!

Chiar în ziua de Crăciun, astrele ne oferă un cadou de neuitat: un careu între Jupiter și Saturn. Să ne amintim că Jupiter, planeta expansiunii, este în Gemeni, unde va rămâne până anul viitor, iar Saturn este în Pești până în 2026. Când aceste două planete formează un careu, apare o confruntare intensă cu timpul. Vom simți că Universul ne oferă o oportunitate, dar nu ne lasă să o punem în practică imediat. O să obținem rezultate, dar astrele ne cer să avem răbdare.

Iată zodiile care primesc atenționări de la astre!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 9 octombrie, Jupiter continuă să fie în mers direct în semnul tău, ceea ce te ajută să treci mai ușor peste orice provocări și să vezi partea bună a lucrurilor. După această dată, însă, s-ar putea să realizezi că ai fost poate prea entuziast și ai promis mai mult decât trebuia. Marte va rămâne în casa a doua, cea a finanțelor, până în noiembrie, ceea ce poate aduce cheltuieli neprevăzute. La final de 2024, este posibil să simți nevoia să te relochezi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsele din octombrie vor influența domeniul financiar, iar negocierile îți vor da de furcă. Vor fi cheltuieli pe care nu le vei putea evita, dar esențial va fi să nu te lași influențat de alții. Saturn rămâne retrograd în casa a șaptea până pe 15 noiembrie, ceea ce va aduce maturizare pe plan relațional. Pe de altă parte, Jupiter din casa a zecea îți oferă ocazii profesionale. Fie vei găsi un nou loc de muncă, fie vei avansa în carieră.

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare din 2 octombrie te afectează direct, iar cea de Lună din 17 octombrie îți va influența viața personală. Te așteaptă evenimente marcate de destin, iar prezența lui Lilith amplifică aceste situații. Finalul anului nu va fi unul obișnuit pentru tine – decizii radicale se vor ivi: fie îți schimbi brusc locul de muncă, fie îți modifici atitudinea față de partener. Astrele îți sugerează să refaci legături cu membri ai familiei și să acorzi atenție sănătății și stilului de viață.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsele din octombrie marchează o perioadă în care trebuie să te hotărăști ce îți dorești cu adevărat de la viață. Nu mai poți ignora lucrurile esențiale. E posibil să te dedici carierei și să lași în umbră viața personală. Marte intră în casa carierei pe 4 noiembrie și va retrograda în decembrie, iar Saturn, retrograd în casa iubirii până pe 15 noiembrie, îți arată că fericirea depinde de tine. Intrarea lui Pluto în casa a patra te va forța să îți redefinești conceptul de familie.

Oportunități și compromisuri pentru PATRU zodii, valabile până în primăvara anului 2025

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, retrograd în casa banilor până pe 15 noiembrie, îți aduce lecții importante pe plan financiar. Vei avea nevoie de disciplină, de un plan clar și de evitarea tentațiilor. Nu este momentul să te grăbești cu decizii financiare majore. Marte va rămâne în casa a șasea până pe 4 noiembrie, aducând posibile conflicte la locul de muncă sau probleme de sănătate pentru tine sau cei apropiați. După 4 noiembrie, Marte intră în casa relațiilor, iar odată cu intrarea lui Pluto în semnul tău din 19 noiembrie, până în 2044, te poți aștepta la o transformare semnificativă la finalul lui 2024, ceva ce nu anticipai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel