Adu gustul mexican direct în bucătăria ta! Iată câteva rețete de taco pe care trebuie să le încerci neapărat!
Bucură-te de o explozie de arome autentice cu aceste trei rețete de taco pline de savoare! De la clasica combinație de carne de vită cu guacamole și până la opțiuni mai inedite precum creveții cu mango, aceste tacouri vor transforma orice masă într-o experiență culinară de neuitat.
Iată rețetele!
1. Taco cu carne de vită și guacamole
Ingrediente
Carne de vită tocată (300g)
Ulei de măsline (1 linguriță)
Condiment pentru taco (1 linguriță)
Sare și piper (după gust)
Tortilla de porumb (8 bucăți)
Avocado (1 buc.)Roșie tocată (1 buc.)
Ceapă mică tocată (1 buc.)
Suc de lămâie
Coriandru proaspăt tocat
Sos de roșii picant
Mod de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și adaugă carnea de vită tocată.
Condimentează cu condimentul pentru taco, sare și piper după gust.
Gătește până când carnea este fragedă și gătită complet.
Încălzește tortilla de porumb și umple-le cu carne de vită gătită.
Într-un castron, pisează avocado-ul și amestecă-l cu roșia tocată, ceapa tocată, suc de lămâie și coriandrul tocat.
Adaugă amestecul de guacamole peste carnele de vită în tortilla și adaugă sosul de roșii picant după gust.
2. Taco vegetarian cu fasole neagră
Ingrediente
Fasole neagră conservată (1 conservă)
Ulei de măsline (1 linguriță)
Ceapă mică tocată (1 buc.)
Usturoi mărunțit (2 căței)
Condiment pentru taco (1 linguriță)
Tortilla de făină (8 bucăți)
Salată verde tocată
Cuburi de roșii
Brânză rasă
Smântână
Mod de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și călește ceapa și usturoiul până devin moi.
Adaugă fasolea neagră conservată și condimentul pentru taco.
Gătește până când se încălzesc bine.
Încălzește tortilla de făină și umple-le cu amestecul de fasole neagră, salată tocată, cuburi de roșii, brânză rasă și smântână.
3. Taco cu creveți și mango
Ingrediente
Creveți curățați și decongelați (300g)
Ulei de măsline (1 linguriță)
Condiment pentru taco (1 linguriță)
Mango (1 buc.)
Ardei roșu (1 buc.)
Ceapă roșie mică (1 buc.)
Coriandru proaspăt tocat
Tortilla de porumb (8 bucăți)
Sos de iaurt cu lămâie
Mod de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și gătește creveții curățați până devin roz și bine gătiți.
Condimentează cu condimentul pentru taco.
Încălzește tortilla de porumb și umple-le cu creveții gătiți.
Într-un bol, amestecă cuburile de mango, ardeiul roșu, ceapa roșie și coriandrul tocat.
Adaugă amestecul de mango peste creveții în tortilla și adaugă sosul de iaurt cu lămâie.