De ce oamenilor răi li se întâmplă lucruri bune? Un adevăr crunt despre destinul greu încercat!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Există acele persoane care par mai negative decât tine, care ar spune lucruri rele pe care tu niciodată nu ți-ai imagina că le-ai spune și care fac tot felul de afaceri dubioase, dar totuși au casa pe care o vrei tu sau au primit promovarea pe care o dorești tu sau au banii pe care îi vrei tu.  

Ce se întâmplă cu oamenii care joacă un joc mai murdar decât tine și obțin mai multe decât tine? Ce s-a întâmplat cu karma? Ce s-a întâmplat cu legea cauzei și efectului, unde ceea ce faci se întoarce întotdeauna? Simți că este adevărat sau că este doar ceva ce oamenii buni spun ca să se simtă mai bine cu ei înșiși?

Iată adevărul șocant: Universul nu favorizează pozitivitatea în detrimentul negativității. Pentru Univers, unul nu este mai bun decât celălalt. Pentru Univers, pozitivitatea și negativitatea sunt egale și trebuie să fie așa. Este modul în care funcționează. Fiecare atom care alcătuiește totul trebuie să fie un echilibru între un proton și un neutron, iar dacă nu sunt ambele, va fi instabil și va exploda. Această planetă are nevoie atât de zi, cât și de noapte, atât de lumină, cât și de întuneric, atât de foc, cât și de apă, atât de Soare, cât și de Lună.

Fără ambele, lumea ar fi dezechilibrată și nu ar putea exista. Dacă ai fost vreodată într-un spital și ai văzut un monitor al ritmului cardiac, ai văzut că viața este reprezentată pe acel monitor ca sus și jos, sus și jos, și o linie plată, unde nu există suișuri și coborâșuri, este moarte. Viața s-a terminat.

Astfel, acel monitor cardiac nu reprezintă doar o bătaie a inimii, ci reprezintă modul în care funcționează toată energia, modul în care curge toată energia.

Semnele subtile ale singurătății despre care nimeni nu vorbește. Te confrunți cu ele?

Adesea, când oamenii încearcă să manifeste lucruri în viața lor, ei cred, că trebuie să fie pozitivi tot timpul pentru a atrage ceea ce doresc. Și totuși, acea persoană care se plânge obține ceea ce vrei tu.  

Care au fost momentele din viața ta, perioadele sau capitolele din viața ta care te-au ajutat să evoluezi cel mai mult? Ai evoluat cel mai mult când lucrurile erau grozave și aveai capul în nori și nu aveai probleme de care să te îngrijorezi? Sau ai crescut când ai pierdut pe cineva drag, când inima ta a fost frântă, când ți-ai pierdut locul de muncă sau afacerea ta a eșuat și a trebuit să găsești o altă cale? Chiar dacă nu ai dori niciunei persoane acele circumstanțe, nu este adevărat că ele te-au ajutat să devii persoana care ești astăzi?

Deci, revenim la întrebarea inițială, de ce se întâmplă lucruri bune oamenilor răi? Adevărul este că lucrurile bune se întâmplă oamenilor răi și lucrurile bune se întâmplă oamenilor buni. Vedeți, singurul lucru pe care toți oamenii care obțin ceea ce doresc îl au în comun este că sunt puternici în credința lor despre cine sunt și sunt puternici în acțiunile pe care le întreprind.

Dacă ne uităm înapoi la oamenii din istorie, la unii dintre cei mai mari eroi ai noștri și la unii dintre cei mai mari ticăloși care au trăit vreodată pe această planetă, deși pot fi diferiți în sistemul lor de credințe și pot fi diferiți în ceea ce promovează, un lucru pe care îl au în comun este că erau puternici în credința despre ei înșiși și despre ceea ce făceau și erau foarte puternici.

Găsești alinare atunci când visezi o rudă decedată? Oprește-te! Sunt spirite cu planuri malefice!

Astfel, poți obține ceea ce dorești în ambele moduri. Singura diferență este că, dacă te străduiești să fii o persoană pozitivă, o persoană care face lucruri bune, ajută pe alții, arată iubire, arată recunoștință, atunci călătoria ta va fi plină de mai mulți oameni care îți zâmbesc, mai mulți oameni care te apreciază. Iar dacă alegi cealaltă cale, dacă alegi să urmezi calea care implică negativitate pentru a ajunge la același rezultat, vei experimenta mai multă furie, mai multă ură, mai multe lupte.

Există întotdeauna mai mult de o cale de a obține orice. Există întotdeauna mai multe rute pe care le poți urma. Depinde de tine să decizi pe care cale vei merge pentru a obține tot ceea ce îți dorești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

Sursă foto: Freepik

Lună Plină în Capricorn. Care sunt NOILE previziuni pentru fiecare zodie/ascendent?

pixel