De ce gospodinele cu experiență toarnă oțet în mașina de spălat? Explicația este genială
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Curățarea regulată a mașinii de spălat este la fel de importantă ca și rolul acesteia într-o gospodărie.

În casă ai deja produsele pe care le poți folosi pentru a întreține mașina de spălat. Vorbim despre oțet, care te ajută să cureți mașina de spălat.

Te-ai gândit vreodată să pui oțet în mașina de spălat? Oțetul alb este un produs util atât în gătit, cât și în curățenia casei. La fel ca bicarbonatul de sodiu, oțetul poate rezolva mai multe probleme. Pune oțet alb în mașina de spălat și vei scăpa de o problemă deranjantă. 

Nucile caju sunt benefice pentru sănătate și frumusețe. Include-le de azi în meniul tău

Curățarea mașinii de spălat are un impact pozitiv asupra facturilor de energie electrică, în special prin detartrarea aparatului. Oțetul alb este un agent de curățare care permite mașinii de spălat să consume mai puțină apă. 

Mai întâi, trebuie să cureți cuva mașinii de spălat. Pulverizează oțetul în cuvă și pe garnitura de cauciuc, apoi șterge-le cu o cârpă umedă din microfibră. În aceasta zonă  se acumulează apă, reziduuri de săpun sau chiar mucegai.

În al doilea rând, toarnă două pahare de oțet alb în compartimentul pentru balsam. Programează mașina de spălat la cea mai ridicată temperatură a apei.

Beneficii surprinzătoare ale zambilei, una dintre cele mai frumoase flori de primăvară

Adaugă o jumătate de pahar de bicarbonat de sodiu în interiorul cuvei și pornește un doilea ciclu de spălare în vid, la o temperatură ridicată. După terminarea programului,  șterge cuva mașinii de spălat cu o cârpă umedă și curată.

Nu uita să ștergi și exteriorul mașinii de spălat. Astfel nu doar că vei elimina mucegaiul și bacteriile, dar vei scăpa și de mirosurile neplăcute din mașina de spălat.

O mașină de spălat bine întreținută, fără calcar va fi mai puțin predispusă la defecțiunile care sunt responsabile pentru creșterea facturii de energie. Și așa vei îmbunătăți durata de viață a mașinii de spălat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel