Cartoful dulce, "aur" pentru sănătate. Iată de ce ar trebui să-l consumi zilnic
Mulți spun că are gust de...
Dar fructul Kaki mai mare și altă denumire: "persimon", care s-ar traduce prin "para lui Dumnezeu" sau "fructul zeilor". Să fie din cauza gustului foarte bun? Probabil, dar mai degrabă din cauza beneficiilor excepționale pe care le aduc sănătății.
Prin urmare, iată câteva dintre secretele "fructelor zeilor", care sunt, in acelasi timp, motive incontestabile de a le consuma cat mai des.
1. În primul rând, frutul Kaki are un semnificativ conținut de antioxidanți, calitate ce le permite să combată efectele radicalilor liberi responsabili de apariția unor boli degenerative, precum cancerui, pierderea vederii, îmbătrânirea prematură, boala Parkinson și altele..
2. Apoi, are un efect benefic asupra menținerii sănătății sistemului digestiv, datorită fibrelor din pulpa fructului.
3. Mai trebuie adăugat faptul că ajută la ameliorara vederii, datorita complexului de vitamina E, vitamina A si C.
4. Fiind bogat în magneziu, fructul Kaki ajută la reglarea metabolismului și combate stările de oboseală.
5. Nu trebuie uitat, de asemenea, că un fruct Kaki conține mai mult potasiu decât o banană.
6. Mai mult, fructul Kaki este bogat în vitaminele din complexul B (acid folic, piridoxina, tiamina etc.), esențiale pentru buna funcționare a creierului.
7. Mai trebuie spus despre proprietățile antiinflamatorii ale fructuui, antiinfectioase si antihemoragice.
Mai pe scurt, Kaki este o adevărată farmacie adunată într-un fruct, înseamnă sănătate, iar cei care îl consumă cu regularitate, dar fără să exagereze, știu ce înseamnă să previi răul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Mulți spun că are gust de...
Mulți oameni se confruntă cu...
Această Lună Nouă în Scorpion...
Pe măsură ce îmbătrânim,...
Începe sezonul Săgetătorului....
Cum va fi 2025 pentru...
Mercur a intrat în semnul...