Cum scăpăm de grăsimea din jurul taliei. Ce să eliminăm COMPLET din alimentație?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Anca Alungulesei, celebra specialistă în „psiho-dietă” are câteva sfaturi prețioase cu privire la ce anume ar trebui să facem pentru a putea scăpa de grăsimea nedorită din jurul taliei, dar și de pe coapse. Ea ne sfătuiește și cu privire la un aliment pe care ar trebui să îl eliminăm în totalitate din dieta noastră. Citiți mai jos despre ce este vorba. 

Anca Alungulesei ne dă câteva sfaturi cu privire la procesul de slăbire, anunțându-ne, în primul rând, legat de faptul că nu ar trebui să ne punem în contra naturii și că în anumite perioade ale vieții noastre este în regulă să avem câteva kilograme în plus, în funcție de organismul nostru. Problema apare atunci când stratul de grăsime este prea mare și ne creează un disconfort atât psihic, cât și fizic. 

Însă, ar trebui să fim atenți la cauzele care provoacă aceste îngroșări ale taliei, deoarece pot fi semne ale unor inflamații. Se întâmplă ca persoana care își dorește să slăbească și ține tot felul de diete să nu poată scăpa, pur și simplu, de acești „colăcei”. Asta nu înseamnă că nu face bine ceea ce face, ci doar că a analizat efectele, mai mult decât cauza de la care a plecat totul. Există în corpul nostru ceva care este inflamat, de aceea nu putem slăbi, iar toate acestea se leagă, mai ales, de stilul nostru de viață!

Primul factor în problema îngrășării este stresul. Până când nu ne vom rezolva anumite probleme interioare, nu putem trece la cele din exterior. Apoi, mergem la alimentație și încercăm să evităm alimentele reactive – adică pro-inflamatorii: zahăr, carbohidrați, lactate, dar și consumul mare de gluten. Totodată, nu vom putea slăbi dacă nu bem suficientă apă sau dacă exagerăm consumând alcool. 

Consumul mare de grăsimi este și el nociv, vorbim aici în special de grăsimi trans-artificiale (obținute în laborator) care sunt introduse în diverse alimente – covrigei, prăjiturele, care sunt făcute să țină mai mult timp la raft.

Alimentul care ar trebui eliminat din dieta noastră este uleiul de floarea-soarelui. Acesta este extrem de inflamator. Recomandarea este să îl înlocuim cu ulei de cocos de gătit (căutați varianta dezodorizată, ca să pierdeți acel miros intens). 

Există grăsimi care ne sunt „prietene” și de care avem mare nevoie, în special de cele bogate în Omega 3, precum nucile și semințele. Uleiul de in și cel de avocado sunt și ele benefice. Să nu uităm că există vitamine care nu se pot absorbi decât în prezența grăsimilor și care ne ajută dacă dorim să avem o piele mai frumoasă. 

sursă: interviu cu Anca Alungulesei pe canalul de YouTube Vorbește Lumea

Ai citit și despre profețiile lui Nostradamus? Ce anume mai aduce anul 2022?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel