Cum să recunoști un suflet pereche. SEMNELE care îți indică în mod clar
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Relațiile de tip suflet pereche sunt unele dintre cele mai captivante și îmbogățitoare experiențe pe care le putem avea. Iată șapte semne că ai o astfel de legătură! 

O relație de tipul suflet pereche nu se referă doar la un partener de viață, pentru că poți avea o conexiune similară cu oricine. Poate fi cineva cu care te întâlnești pe stradă pentru cinci minute și ai o conversație sinceră și minunată. Aceste relații sunt incredibil de plăcute, benefice și influente asupra dezvoltării noastre. Este util să le recunoaștem.

Pe canalul său de YouTube, Victor Odd prezintă care sunt semnele că ai întâlnit un suflet pereche. Acesta este pasionat de spiritualitate și de tot ceea ce cuprinde acest domeniu.

De la dragoste la suferință: CINCI motive pentru care îi rănim pe cei dragi

Iată ce ne spune!

Primul semn este că nu există aproape deloc stângăcie socială. Acest lucru apare atunci când întâlnim pe cineva cu totul nou și începem să conversăm cu ei, iar uneori există un fel de atitudine de a te simți puțin stânjenit sau de a te simți într-un proces de cunoaștere reciprocă. Dacă rămâi fără lucruri de vorbit, poate exista un pic de stângăcie, de genul că nu te simți încă confortabil în jurul acelei persoane. Dacă ai întâlnit un suflet pereche, nu există această stare deloc. Pur și simplu te simți foarte bine în prezența respectivului om.

Al doilea semn reprezintă vigoarea pe care o simți când ești în preajma lor. Dinamica noastră socială, relativ vorbind, ca ființe umane neimplicate, este uneori destul de inconfortabilă și este pur și simplu revigorant să fii în prezența cuiva în care te simți cu adevărat confortabil și în prezența căruia lași garda jos și ești tu însuți.

Al treilea semn arată că vibrația este foarte similară, există o sinergie. Simți ca și cum vă ridicați unul pe altul aproape ca și cum urmează să decolați împreună. Este pur și simplu o interacțiune foarte ușoară, minunată și cu o vibrație înaltă în care te simți foarte bine, pozitiv și luminos. Lipsesc emoțiile dense și provocatoare.

Legile de AUR ale iubirii de sine. Trăiește o viață înfloritoare!

Al patrulea semn este că dacă te găsești în situația în care petreci o cantitate semnificativă de timp sau îți petreci timpul cu cineva care rămâne și tu simți că este un suflet pereche, s-ar putea să observi că începi să îi provoci evenimente în viață. De multe ori sufletul pereche va veni în viața ta pentru a te ajuta să crești, pentru a te sprijini să dai un impuls unor aspecte.

Al cincilea semn este familiaritatea. Există pur și simplu un sentiment ciudat pe care nu poți să îl pui în cuvinte, dar un fel de familiaritate cu aceaste persoane, ca și cum știi că nu i-ai întâlnit niciodată și nu există o amintire conștientă, tangibilă, dar totuși ai acea senzație ca și cum i-ai cunoaște și fără o amintire conștientă.

Al șaselea semn arată că vezi o relație foarte echilibrată, sănătoasă și matură cu ei, în sensul că permiteți natural celuilalt să fie ei înșiși. Vă acceptați defectele și slăbiciunile și neajunsurile. Pur și simplu este ușor să treci peste ele, este ușor să ai o iubire autentică și sinceră pentru această persoană.

În cele din urmă, numărul șapte, indică întreaga idee de dragoste la prima vedere. O să vezi că îi vei iubi și îți va păsa de ei mai mult decât are sens, ca și dragostea la prima vedere.

Citește și Sfaturi duhovnicești. Cum ne ferim de farmece și cum pot fi dezlegate?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel