Cum să îți îndeplinești DORINȚELE în CINCI pași. Care este cheia?
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Conjuncția de pe 12 aprilie 2022 dintre Jupiter și Neptun are o aură magică și o energie proprie care ne face să fim mai apropiați de lumea spirituală, de ceea ce nu se vede. Jupiter, planeta expansiunii îi dă forță lui Neptun pentru a duce visurile pe care le avem la un alt nivel. 

Această conjuncţie se se petrece o dată la 13 ani, de fiecare dată în altă zodie. Aceste două planete când se întâlnesc, creează un trend. Vorbim despre spiritualitate, partea interioară, suflet, emoții. Când vorbim despre Jupiter, avem în vedere expansiunea. Când vorbim de Neptun, ne referim la energia invizibilă, la ce simțim.

Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Întâlnirea celor două planete va seta calea către mai multe direcții.

Este important să ne decidem noi înșine care este drumul pe care am vrea să îl parcurgem, care sunt dorințele pe care dorim să ni le îndeplinim. Universul vine și creează anumite energii care pot fi transformate în ocazii, în oportunități. Ca să putem profita de aceste ocazii, însă, trebuie să facem și noi ceva, să lucrăm în direcția respectivă. 

Iată mai jos cinci pași care să te conducă spre îndeplinirea dorințelor tale:

1. Meditează și descoperă cine ești cu adevărat. Aceasta este cheia îndeplinirii tuturor dorințelor tale. 

Primul pas în a-ți îndeplini dorințele este să vezi dacă acestea chiar sunt dorințele tale. Este o perioadă excelentă pentru retragere. Stai cu tine, întreabă-te ce te face fericit, vezi dacă nu cumva ceea ce îți dorești este un ecou a ceea ce își doreau părinții tăi pentru tine, dacă nu este cumva o amprentă a societății asupra ta. Poate că tot ce îți dorești tu, de fapt, se rezumă la lucruri mai simple sau mai precise. Pentru a ști care e calea pe care să o urmezi va trebui să îți dai seama unde ai vrea să ajungi și care sunt eforturile pe care ești dispus să le faci pentru obiectivele tale. Când vei vedea că sunt câteva dorințe care se îmbină cu lucrurile care chiar îți plac în viață și care se aliniază cu personalitatea ta de acum, înseamnă că deja ești pe drumul bun, ai făcut primul pas. 

2. Notează undeva ce îți dorești.

Încearcă să te rezumi la chestii simple, nu te gândi încă la modul în care poți obține acele lucruri, însă bine ar fi să le păstrezi o notă realistă. Îmi doresc să am un loc de muncă unde să fiu apreciat, îmi doresc să am un salariu pe măsura aptitudinilor mele, îmi doresc o mașină mai bună. În momentul în care scrii, vei vedea că în mintea ta se va desfășura un plan și vei putea să identifici și mai mulți pași care să te ducă în direcția dorită de tine. 

3. E important să crezi.

Dacă nici tu nu crezi ce ai scris pe foaia aia, cum vrei să creadă Universul? Dacă nici tu nu te iei în serios, înseamnă că, de fapt, nu vrei nimic. Dacă nu crezi în propriile tale obiective, întoarce-te la numărul 1. Sunt obiectivele tale? Cine ești, de fapt? Cât de puternic ești, ai vreo limită în a le îndeplini? Odată ce vei crede că ești capabil să le faci, nimic nu îți va mai sta în cale, vei găsi oamenii care să te ajute, resursele necesare, deodată vei vedea cum totul începe să se lege. 

4. Acționează!

Fă deja ceva în direcția respectivă! Caută mai multe detalii pe internet, documentează-te, sună la relații cu clienți și vezi cam ce ți-ar trebui ca să îți pui afacerea pe picioare, sună-ți prietenii, cunoștințele, vezi de unde poți primi finanțare. Dacă e vorba despre o dorință din zona sănătății, caută terapii alternative, vezi în ce mod a evoluat știința, soluțiile apar mereu, important e să mergi spre ele. Sună, vorbește, discută, verbalizează!

5. Muncește!

Ca să poți primi ceea ce îți dorești trebuie să lucrezi cu tine, toate răspunsurile sunt înainte de toate în interiorul tău, muncește cu tine, descoperă ce nu merge, ce nu ai vindecat încă, iar apoi muncește în exterior. Dacă vei munci cu plăcere, dacă vei simți satisfacția la finalul unei zile, da, ai găsit calea, ăsta e drumul dorințelor tale. Dacă nu, întoarce-te din nou la pasul 1 și vezi ce îți dorești cu adevărat. S-ar putea să constați cât de fericit ești cu micile bucurii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce să faci în caz de enterocolită? Sfaturi utile

Enterocolita este o afecțiune care implică inflamarea...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel