Cristiano Ronaldo a dat lovitura. Este tată de gemeni pentru a doua oară / FOTO
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Cristiano Ronaldo (36 de ani) va deveni din nou tată de gemeni. Fotbalistul lui Manchester United și soția sa, Georgina Rodriguez, au făcut marele anunț.

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Cristiano Ronaldo a spus că el și Georgina Rodriguez așteaptă gemeni, adăugând și o fotografie în care apare alături de soția sa, precum și o ecografie. 'Încântat să vă anunțăm că așteptăm gemen. Inimile noastre sunt pline de dragoste - abia așteptăm să vă cunoaștem. #binecuvântat', a scris Cristiano Ronaldo, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo are deja 4 copii. Trei dintre aceștia sunt cu Georgina Rodriguez: gemenii Eva și Mateo și Alana Martina. Fiul cel mare, Cristiano Ronaldo Jr., îi calcă pe urme deja tatălui său și vrea să devină fotbalist.

Criosauna lui Ronaldo, adusă la Manchester

Amintim faptul că Ronaldo şi-a adus criosauna de la Torino la Manchester pentru a putea face performanță la Manchester United chiar și la 36 de ani.

Ronaldo a folosit dispozitivul de 50.000 de lire sterline încă de când s-a transferat la Real Madrid, în 2013. Acum, a venit rândul să își mute criosauna de la Torino la Manchester, pentru a se menține în formă în tricoul lui United.

Ronaldo petrece de obicei trei minute în criosaună, la o temperatură de -160 grade, scrie Daily Mail. Dispozitivul poate ajunge la o temperatură de -200 de grade, precizează sursa citată.

Acest tip de tratament stimulează circulația sângelui și îmbunătățește sistemul imunitar, scade oboseala și ajută leziunile să se repare mai repede.

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United după 12 ani


Ronaldo s-a despărţit de Juventus pe data de 27 august şi s-a întors după 12 ani pe Old Trafford, la echipa unde a devenit o vedetă şi unde a lucrat cu tehnicianul scoţian.

Atacantul, care în februarie va împlini 37 de ani, a spus că vrea "să scrie istorie" cu United şi a adăugat că plecarea sa de la Juventus a fost "cea mai bună decizie" pe care a luat-o. 

Trofeele obținute de Cristiano Ronaldo în cariera sa

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Starul portughez ar putea juca pentru Manchester United în meciul de campionat de pe data de 11 septembrie cu Newcastle United, de acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...

Sona Cervena a murit la 97 de ani

Sona Cervena, o cântăreaţă de operă cehă de mare prestigiu, a încetat din...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel