Cine este A$AP Rocky, iubitul Rihannei
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Află în articol cine este A$AP Rocky.

A$AP Rocky a ajuns faimos pentru prima dată în 2011 și de atunci a devenit un personaj important atât în ​​industria muzicii, cât și în industria modei. Rapperul este acum îndrăgostit de Rihanna, cei doi dezvăluind că urmează aibă un copil împreună, scrie The Sun.

Născut pe 3 octombrie 1988, A$AP Rocky este un rapper și un producător de muzică  de renume mondial, care provine din Manhattan, New York. Starul în vârstă de 33 de ani este membru al colectivului de hip hop A$AP Mob, de la care și-a luat porecla. Cariera lui Rocky a început în august 2011, când single-ul său, Peso, a fost difuzat online. În câteva săptămâni, melodia a început să fie difuzată la radio.

Rapperul și-a lansat apoi mixtape-ul de debut: Live. Love. A$AP. Succesul acestuia a dus la un contract cu Polo Grounds Music, RCA Records și Sony Music Entertainment.

Cum s-au cunoscut cei doi

Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți prima dată împreună în 2018, la show-ul Louis Vuitton pentru Săptămâna Modei de la Paris. Până la sfârșitul anului 2020, Rihanna și Rocky fuseseră văzuți împreună de nenumărate ori, fiind surprinși împreună și într-o vacanță, în Barbados. În vacanță, cei doi au fost fotografiați sărutându-se pe o barcă, confirmând aparent relația lor.

Într-un interviu din 2021 pentru GQ, Rocky s-a referit la Rihanna drept „doamna mea” și „dragostea vieții mele”.

„Este mult mai bine când e unica. Ea se ridică, probabil, la un milion dintre celelalte. Cred că atunci când știi, știi. Ea este cea potrivită.", a spus el.

În septembrie 2021, cuplul și-a făcut debutul pe covorul roșu la Gala Met. Luni, 31 ianuarie 2022, cuplul a dezvăluit că așteaptă primul lor copil printr-o ședință foto în care Rihanna își arăta burta. Zvonurile despre sarcina Rihannei au apărut însă încă de la sfârșitul anului 2021. Rihanna a devenit în 2021 cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey. Artista a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...

Sona Cervena a murit la 97 de ani

Sona Cervena, o cântăreaţă de operă cehă de mare prestigiu, a încetat din...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel