CINCI lucruri pe care oamenii falși le zic tot timpul
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ești nesigur dacă cei din jurul tău au cele mai bune intenții? Iată câteva afirmații pe care oamenii prefăcuți le fac!

Ți-ai pus vreodată toată încrederea în cineva, dar s-a dovedit a fi prefăcut? Să descoperi că cineva în care ai avut încredere a fost fals tot timpul, te poate zgâlțâi din temelii.

În loc să-l învinovătești pe cel care te-a trădat, arunci vina pe tine. Îți răvășești mintea cautând răspunsuri și încercând să înțelegi de ce nu ai văzut adevărul.

Poate fi util să ai exemple concrete, ca să le poți detecta mai ușor minciunile.

Iată 5 lucruri pe care oamenii falși le zic tot timpul!

1. „Sunt în spatele tău să te susțin.”

Îți sună familiar? Oamenii falși au notorietate în a te asigura că te susțin indiferent de orice, doar ca să te înjunghie când te întorci cu spatele. Ți-ai dat seama de adevărata lor față doar atunci când ai auzit ce le-a zis altora despre tine? Poate au început o bârfă groaznică despre tine. Un psiholog a explicat că: „ Singura modalitate prin care acești oameni cred că vor da bine ca persoane, este în a-i trânti pe alții la pământ. Și cel mai bun mod de a face asta este să împrăștie afirmații mincinoase.

2. „Sunt tot timpul sincer.”

Oamenii falși afirmă că sunt onești. Au discursuri îndreptate către o audiență specifică. Opinia lor se va schimba în funcție de persoana cu care vorbesc. Ei sunt cu două fețe. Cei care sunt cu adevărat sinceri, împărtășesc aceeași părere tuturor, fără a simți nevoia de a fi toți de acord.

3. „Poți să ai încredere în mine.” 

Până când nu mai au nevoie de tine. Oamenii prefăcuți vor încerca să-ți câștige încrederea cu această frază, în timp ce oamenii cinstiți îți vor arăta. Un psiholog afirmă că aceștia îți sunt alături doar când au nevoie de tine. După ce-au terminat cu tine sau nu te mai pot manipula, te vor abandona.

4. „Sunt doar real față de tine.”

În timp ce oamenii care îți vor binele și ți-au greșit, prezintă o scuză în care explică cum se vor schimba, cei rău inteționați vor zice: „Scuze, dar...”. Acești oameni găsesc mereu pe cineva de învinuit, în locul lor. Nu pot înțelege cât de rău pot afecta prin faptele lor. Se ascund sub deghizarea onestității brutale, când de fapt caracterul lor „real” arată doar lipsa compasiunii. Sarcasmul și cinismul merg întotdeauna ca dispozitiv de apărare.

5. „Trebuie să ne vedem cândva.”

Oamenii falși pot spune „Da” lucrurilor pentru propria lor satisfacție, doar ca să te lase așteptând pentru mult timp. Șansele sunt ca ei să nu fi vrut niciodată să petreacă timp cu tine. Chiar în ultimul minut, ai putea primi de la aceștia, un mesaj cu o urgență falsă.

Este imposibil ca în fața acestor caractere, să nu ajungi să te simți rănit. Dar trebuie să iei acțiune în ceea ce-i privește pe acești oameni. Necesar este să-i dai la o parte.

Ține minte că: Ei s-au comportat în acest fel și înainte să te cunoască pe tine și vor continua mult după ce tu nu vei mai fi în viața lor.

Citește și CINCI semne că ai probleme de încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Sursă foto: Pexels

Abundență pentru Berbec și Capricorn. Pierderi pentru Balanță și Săgetător

pixel