CINCI culori nemuritoare pentru gențile tale. Alegerea ideală pentru un stil de durată
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ești căutarea unei genți care să îți completeze perfect garderoba? Descoperă cinci culori nemuritoare care sunt alegerea ideală pentru a rămâne în pas cu moda!

Deși putem alterna între diferitele tipuri de genți, când vine vorba despre culorile către care ne îndreptăm, atunci ele devin cu adevărat importante. Până la urmă, tendințele în materie de genți se schimbă de la un sezon la altul, dar culorile nu sunt atât de legate de ciclul de trenduri. Prin urmare, atunci când investești într-o geantă pentru a o adăuga la garderoba ta, trebuie să iei în considerare să achiziționezi una într-o culoare pe care poți conta că va arăta șic timp de ani de acum înainte.

Iată câteva exemple!

Negru va fi întotdeauna, ei bine, nemuritor. Nu vei greși niciodată atunci când cumperi o geantă neagră, deoarece culoarea poate fi asortată cu aproape orice. În plus, gențile de designer care vin în această culoare mențin o valoare de revânzare mai ridicată decât orice altă nuanță.

Precum negrul, nu poți greși cu nicio nuanță a unei genți maro. Treci prin arhivele modei și vei vedea foarte multe genți maro pe care le-ai purta și astăzi.

PATRU trucuri pentru a avea o ținută impecabilă

Cauți o nuanță neutră care sa nu pară învechită? Ia in considerare griul. În timp ce gențile negre și maro pot fi mai comune, opțiunile gri îți permit ca geanta să fie unică. Totuși, păstrează aceeași versatilitate ca orice altă culoare. Optează pentru genți gri mai închise pentru a crește efectul dramatic, dar orice versiune a acestei nuanțe va avea același efect.

Dacă îți dorești să-ți extinzi colecția de genți neutre, optează pentru orice nuanță de geantă albă - fie ea bej, ivory sau crem. Deși acest stil poate necesită mai mult efort în întreținere, nuanța este suficient de versatilă pentru a fi purtată pe tot parcursul anului.

Cum să îți menții părul hidratat și strălucitor. Metode simple și de efect

Când vrei să ieși în evidență cu ținuta, poți conta întotdeauna pe o geantă roșie. Gențile roșii sunt un truc preferat de stilizare pentru a ridica o ținută neutră.

Albastru marin - Deși această culoare nu pare cea mai palpitantă din toată paleta, este cu mult una dintre cele mai durabile datorită legăturilor strânse pe care le are cu altă piesă de bază a garderobei noastre iubite: denimul. Până la urmă, denimul în nuanțe întunecate a rămas clasic ani de-a rândul, deci, desigur, ar sta să fie la fel și sub forma unei genți! S-ar putea să nu ajungi să porți această geantă cu blugi, dar poți fi sigur că va rămâne o favorite  pentru tine ani de acum înainte.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel