Cele mai celebre CINCI melodii de dragoste din toate timpurile
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Fie că vrei să sărbătorești Dragobetele astrologic de astăzi sau pe cel de pe 24 februarie, cu aceste cinci piese nu vei da greș. Iată pe ce piese vei simți că te îndrăgostești din nou!

Romantismul poate fi experimentat în diverse moduri, iar exprimarea iubirii poate fi tradusă în multiple feluri. Uneori, se manifestă printr-o cină la lumina lumânărilor pentru doi, alteori, poți opta pur și simplu pentru o coloană sonoră romantică potrivită atunci când nu găsești cuvintele potrivite, deoarece romantismul este incomplet fără muzică.

Dacă ești în căutarea pieselor perfecte pentru a le adăuga pe lista ta de redare pentru întâlnirea de Dragobete, iată o selecție a cinci cântece considerate cele mai romantice din toate timpurile. Aceste melodii uimitoare și frumoase îți vor aminti întotdeauna ce înseamnă să te îndrăgostești și să fii alături de persoana specială în viața ta.

Nu uita că astăzi, 22 februarie, avem parte și de un Dragobete astrologic. Așadar, în afară de ziua de 24 februarie, poți folosi aceste melodii chiar și în această zi. Află mai multe despre ziua romantică pregătită de astre aici: Conjuncția Venus-Marte în Vărsător: Dragobetele astrologic care reinventează dragostea.

Iată topul melodiilor cu care nu vei da greș!

1. Wonderful Tonight - Eric Clapton

În 1976, Eric Clapton a compus "Wonderful Tonight" în timp ce aștepta ca prietena sa (și viitoarea sa soție) Pattie Boyd să se pregătească pentru o ieșire la petrecerea anuală Buddy Holly organizată de Paul McCartney. Melodia a fost inclusă pe albumul lui Clapton din 1977, intitulat "Slowhand".

Câteva versuri din această melodie sunt: ”Mă simt minunat pentru că văd lumina iubirii în ochii tăi. Și minunea tuturor este că pur și simplu nu îți dai seama cât de mult te iubesc”.

2. Perfect - Ed Sheeran

Această melodie strălucește prin simplitatea ei. Ed Sheeran a compus această piesă pentru soția sa, cu care s-a reîntâlnit mai târziu în viață, deși o cunoștea încă din copilărie. Este al patrulea single extras de pe albumul lui Ed Sheeran, intitulat "÷".

”Am găsit o dragoste pentru mine. Oh, iubito, doar coboară-te și urmează-mi exemplul. Ei bine, am găsit o fată, frumoasă și dulce.”, spune Ed Sheeran în piesa sa.

Părerea unui astrolog internațional despre conjuncția Venus-Marte: ”Îndrăgostiții se unesc!”

3. All of Me - John Legend

„All of Me” este al treilea single și a șasea piesă de pe albumul lui John Legend, „Love in the Future” (2013). Este considerată una dintre cele mai frumoase cântece de dragoste compuse vreodată. ”Toată ființa mea te iubește pe deplin” - această melodie exprimă adevărata iubire și dragostea necondiționată.

Câteva versuri din această piesă sunt: ”Pentru că întreaga mea ființă iubește întreaga ta ființă. Iubesc formele tale și toate aspectele tale, toate imperfecțiunile tale perfecte”.

4. Can't Take My Eyes off You - Frankie Valli and the Four Seasons

"Can't Take My Eyes off You" este un single compus de Bob Crewe și Bob Gaudio, înregistrat și lansat în 1967. Această piesă a fost unul dintre cele mai mari succesuri ale lui Frankie Valli, atingând locul 2 în clasamentul Billboard Hot 100 timp de o săptămână.

”Ești pur și simplu prea minunată pentru a fi adevărată/ Nu pot să-mi dezlipesc ochii de la tine”, spun versurile acestei piese superbe.

5. I Will Always Love You - Whitney Houston

”I Will Always Love You” a fost single-ul principal al coloanei sonore originale a filmului ”The Bodyguard”. Va rămâne întotdeauna în memoria noastră ca un clasic de neuitat, interpretat de legendara cântăreață Whitney Houston.

„Sper că viața îți este bună/ Și sper că ai tot ce îți dorești”, transmite Whitney Houston în melodia sa nemuritoare.

Citește și RITUALURI și AFIRMAȚII de iubire. Folosește aceste practici pentru a fi înconjurat de dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel