Ce ne învață David Popovici după fiecare performanță. „Je suis David Popovici. Sau ce vreau să mă fac când o să fiu mare”
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Medic, pompier, avocat, inginer, mecanic, fotbalist, patron. Răspunsuri date de cei mai mulţi. Dar, din 2022, mai e unul. David Popovici. Pentru că asta ar trebui să vrem toţi să fim când vom fi mari, afirmă colegul nostru, Florin Rădvan, de la DC News.

Nu să înotăm, nu să doborâm recorduri mondiale. Nu să ne trezim la 3:30 dimineaţa ca să mâncăm. Ci să fim David Popovici la atitudine. Să ţinem fruntea sus, să ştim că suntem cei mai buni la ceva şi să nu lăsăm pe nimeni să ne spună altceva. Să vrem să inspirăm pe alţii, dar şi să înţelegem că singuri nu suntem nimic. Să acceptăm că zilnic e ceva de îmbunătăţit, chiar şi când eşti în vârf. Să trecem de la „vreau să am bani, dar nu vreau să muncesc”, la „vreau să muncesc, să fiu numărul 1”. 

Asta ne învaţă David Popovici după fiecare performanţă. Nu umilinţă, nu aroganţă. Ne învaţă că e perfect în regulă să fii cel mai bun, să ştii că eşti, şi să nu o ascunzi. Ne învaţă să ieşim din paradigma românească, acel „alţii sunt mai buni decât noi, au şi condiţii mai bune, e altă viaţă acolo”. Dacă el poate, noi de ce nu am putea? 

De ce nu am putea să privim spre ziua de mâine cu optimism? Să ştim că, indiferent ce ne-ar aduce, noi vom fi pregătiţi să o înfruntăm. Şi că e în regulă să eşuezi, dacă ai încercat şi ai dat tot ce ai avut mai bun. Şi că nu trebuie să punem răul în faţă, să ne pregătim pentru tot ce poate merge greşit. 

Je suis David Popovici. Şi poate că de azi ar trebui să fim cu toţii! 

Noul deţinător al recordului mondial la 100 m liber, adolescentul român David Popovici avea deja, la 10 ani, „inteligenţă şi talent", a declarat pentru AFP Adrian Rădulescu, cel care a fost dintotdeauna antrenorul său.

Adrian Rădulescu şi-a amintit de prima sa întâlnire cu David Popovici: „David a venit la clubul nostru când avea nouă ani. Nu era cel mai uşor de antrenat, căuta mai ales să se distreze, ca toţi puştii. Avea însă ceva special, era foarte competitiv."

Întrebat dacă a văzut imediat potenţialul lui Popovici, Rădulescu a răspuns: „Nu chiar. Aveam mulţi înotători talentaţi. Unii erau concentraţi pe antrenamente, alţii pe distracţie. A fost nevoie de timp ca să se vadă că ar putea să se concentreze pe antrenamente şi să progreseze. Avea probabil 10 sau 11 ani când a înţeles despre ce este vorba”.

Găsiți continuarea articolului pe DC News.ro

David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, la București. Ne dăm seama din start că este un nativ Fecioară. Zodia perfectă pentru cei perfecționiști. Orice persoană născută în această zodie muncește mult, optimizează, este meticuloasă, permanent nemulțumită, dornică să nu greșească deloc.

Soarele face o conjuncție la grad cu Marte. Acest aspect îl face curajos, neînfricat, de neîntrecut, competitiv, bătăios, bun organizator și pe alocuri fioros sau nerăbdător. Îi place să câștige. Când vrea ceva, nimic nu îi stă în cale. Emană încredere oriunde ar fi. Un asemenea aspect îi caracterizează de obicei pe cei din armată, forțele speciale sau pe cei care participă la cele mai serioase competiții. Citiți continuarea astrogramei lui David Popovici în interpretarea astrologului Daniela Simulescu chiar aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel