Ce MÂNCARE de POST să încerci în funcție de ZODIA TA
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Postul este o perioadă plină de beneficii atât din punct de vedere fizic cât și spiritual. O dietă echilibrată face minuni. În post, pe lângă evitarea alimentelor de origine animală, se recomandă și rugăciunea și faptele bune, iar Venus care stă în Pești până pe 2 mai vorbește mult despre spiritualitate, conectare la propriul sine, rugăciune și meditație, dar și despre felul în care ne hrănim. Să lăsăm în urmă dietele toxice și să profităm de perioada de post pentru a mânca mai sănătos.

Ce alimente de post ți se potrivesc în funcție de zodia ta?

Berbec / Ascendent în Berbec

Fiind atât de energic, ai nevoie de alimente care să te susțină. Limitează alcoolul, cafeaua și condimentele, nu mai ai nevoie de mai mult foc înăuntrul tău, încearcă mai degrabă să consumi banane, smochine, ananas și orez brun.

Taur / Ascendent în Taur

Se știe că Taurii au gusturi bune atunci când vine vorba despre zona culinară, în perioada de post încearcă să mănânci cât mai multe fructe: rodii, căpșune și mere. Încearcă să te abții de la mâncăruri cu conținut ridicat de grăsimi.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Pentru tine, pentru curiozitatea și spontaneitatea ta ar fi cel mai potrivit să pregătești un platou și să încerci puțin din toate. Poți pregăti o salată de crudități cu morcov și cu țelină sau o porție de conopidă la cuptor.

Rac / Ascendent în Rac

Uneori pe tine nici nu te interesează atât de mult ce mănânci, ci mai degrabă compania pe care o ai. La masa pe care o iei alături de familie încearcă ceva cu broccoli. Poți pregăti un desert făcut din cereale și fructe de pădure.

Leu / Ascendent în Leu

Pentru că vă place să radiați având energie solară, pregătiți-vă platori cât mai colorate! Citricele vor fi pe placul vostru, dar și platourile cu legume la grătar: felii colorate de ardei, vinete și roșii.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Pentru că vă place să fiți organizați, pregătiți-vă de seara pentru a doua zi o supă cremă de legume și un hummus.

Balanță / Ascendent în Balanță

S-ar putea să vreți să mâncați din nou la restaurant. Comandați o pizza vegetariană și o salată cu fructe. Și pentru voi compania este extrem de importantă.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

De multe ori neințeleși de cei din jurul lor, Scorpionii sunt partenerii ideali la masă și apreciază o mâncare de calitate. Încercați o salată cremoasă de castraveți cu sos de iaurt vegan și mărar proaspăt.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Săgetătorii se adaptează și le place mereu să încerce și tipuri noi de mâncare, mâncăruri inedite, fructe exotice. Încercați o porție de orez sălbatic picant cu ciuperci.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Fiind un semn de pământ, cu siguranță vă plac mult roadele pământului, iar perioada de post bogată în fructe și legume e o adevărată plăcere pentru voi. Bucurați-vă de mazăre, ridichi și ceapă verde și răsfățați-vă cu câteva cubulețe de ciocolată amăruie.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Rebelii zodiacului, Vărsătorii, își vor dori să mănânce ceva extravagant. Poate o serie de mini-burgeri vegani cu „carne” creată în laborator așa cum recomandă cei de la peta.org aici sau o porție de Taco cu legume ar fi pe gustul vostru.

Pești / Ascendent în Pești

Plini de creativitate așa cum sunt Peștii își pot inventa propria variantă de Sushi, o felie subțire de castravete pe care să așeze puțin orez înăuntrul căruia să ruleze fâșii de morcov, avocado și roșii uscate ar putea fi o poveste de succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel