Care sunt cuvintele-cheie asupra cărora să medităm în această perioadă
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro vorbește despre conjuncția istorică Jupiter-Neptun încă de anul trecut. Această mare conjuncție se întâmplă o dată la 13 ani și schimbă direcția în care mergem punând accentul pe ceea ce ne face să vibrăm, pe spiritualitate, fiind de data aceasta în semnul Peștilor. La ce ar trebui să medităm zilele acestea?

Avem mai jos câteva cuvinte importante care sunt, de fapt, elemente-cheie ce stau la baza felului în care se va schimba lumea. Gândindu-ne și meditând la importanța acestora, ne vom putea integra mai ușor în vârtejul evenimentelor.

1. Vindecare

Este un moment fantastic pentru a începe să facem pașii în direcția vindecării. Semnul Peștilor este unul cu o putere vindecătoare extraordinară. Se anunță o perioadă în care accentul va cădea pe sănătate și în special pe sănătatea mintală și pe cea emoțională. 

2. Spiritualitate

Peștii sunt un semn al dispariției limitelor, al unității. Avem șansa de a ne conecta la lumea pe care nu o vedem, de a ne dezvolta capacitățile paranormale, de a simți magia din lume. Este și un moment nemaipomenit de bun pentru a învăța ceva din acest domeniu fascinant. 

3. Schimbare

Să nu mai așteptăm ca lucrurile să se întâmple într-un anumit fel. Se va schimba direcția, trendul, modul în care se vor petrece anumite evenimente va fi unul complet noi și va trebui să ne adaptăm deși vom fi bulversați. Este important să îmbrățișăm schimbarea și să nu ne opunem ei deoarece ne poate aduce oportunități la care poate că nici nu am fi visat. Este o perioadă în care pentru mulți dintre noi vor apărea rezultate, însă nu în felul în care ne-am așteptat. Să ne eliberăm de aceste așteptări, anii 2020 și 2021 ne-au pregătit destul de mult pentru asta.

4. Dezvoltare 

Să punem accentul pe ceea ce ne poate ajuta în dezvoltarea noastră, să dăm voie aripilor să se deschidă și să pornim într-o călătorie spirituală care să ne facă să creștem. Să evoluăm și noi odată cu vremurile. Să fim deschiși informațiilor, să studiem mai mult. 

5. Renunțare

Atenție, renunțarea aceasta nu este sinonimă cu eșecul ci mai degrabă cu acceptarea că unele lucruri nu au mers așa cum ne-am fi dorit noi. Să lăsăm în urmă ce este toxic, ce ne face rău.

6. Creativitate

Este o perioadă care aduce o adevărată explozie de creativitate. Să ne folosim imaginația și să o dăruim artei pentru că și arta are valoarea ei vindecătoare. Încă din vremea grecilor antici se cunoștea puterea terapeutică a artei, a ceea ce Aristotel numise „catharsis”. Este o modalitate fantastică de purificare a spiritului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel