Cadouri de Crăciun pentru copii: ce să le oferi, în funcție de vârstă
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Se apropie Moș Nicolae și Moș Crăciun, așa că probabil te gândești ce să le oferi copiilor, nepoților sau altor micuți la care ții. Orice ai alege, este esențial să ai în vedere vârsta lor, ca să nu dai greș. Iată câteva idei, care îți vin în ajutor dacă nu știi ce să cumperi copiilor de sărbători.  

Cadouri de sărbători pentru bebeluși

Da, bebelușii nu știu că urmează sărbătorile, dar le poți face cadouri utile. La această vârstă fragedă, au nevoie să atingă obiecte sau jucării. Le poți achiziționa mici jucărioare în formă de animăluțe, care să nu-i zgârie sau să-i rănească. La fel de potrivite sunt și cărțile senzoriale. Bebelușii privesc atent jucăriile și le pot manevra, așa că le poți oferi și obiecte care produc diferite zgomote, ce le atrage atenția. Vrei să le oferi cadouri de Crăciun? Îndreaptă-ți atenția către salopetele călduroase, cu mesaje tematice pentru iarnă.

Cadouri de sărbători pentru preșcolari

Jucării, jucării și iar jucării! Acestea sunt cele mai recomandate cadouri de sărbători pentru micuți, fie că alegi jucării lego, animale din pluș sau creioane de colorat. Sunt potrivite și cuburile, cu ajutorul cărora să pună bazele unor turnuri sau castele. Uită-te atent pe ambalaje, ca să verifici dacă sunt adecvate vârstei lor. Dacă cei mici locuiesc la casă, oferă-le în dar corturi sau căsuțe de joacă ce se pot instala în aer liber.

Cadouri de sărbători pentru școlari

Vrei să-i surprinzi pe școlari? Ai putea să pui accent și pe cadourile care le încurajează creativitatea, competitivitatea și performanțele. Există numeroase seturi și jocuri de masă, care îi învață pe copii să respecte reguli și să se joace în grup. Desigur, poți să treci pe lista cadourilor de sărbători și jucării, haine, cărți interactive sau jocuri video, dacă au această pasiune.

Cadouri de sărbători pentru adolescenți

Din cauza vârstei, adolescenții pot fi mai greu de mulțumit când vine vorba de cadouri, dar nu este imposibil. Dacă ai o relație apropiată cu ei, ar fi bine să-i întrebi, deschis, ce anume își doresc. Poate au nevoie de articole vestimentare noi, de încălțări moderne sau de diferite bijuterii. Ține cont de dorințele specifice vârstei lor și nu vei vedea decât zâmbete și mulțumiri. În final, pune accent și pe pasiunile adolescenților. Le place muzica? Cumpără-le diferite CD-uri sau cărți despre trupa preferată.

Inspiră-te din această listă și cumpără cele mai frumoase cadouri de sărbători pentru copii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel