Bayern Munchen, învinsă cu 5-0 în Cupa Germaniei
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Bayern Munchen, cu jucătorii de top în teren, a pierdut cu 5-0 meciul din Cupa Germaniei de miercuri seară. 

Înfrângerea a venit în meciul cu Borussia Monchengladbach. La pauză era deja 3-0, după dubla lui Bensebaini şi golul lui Kone. După pauză, Embolo a săvârşit umilinţa pentru bavarezi, care se află în mijlocul unui scandal după ce s-a aflat că Joshua Kimmich, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei, refuză vaccinul anti COVID-19. 

Singura veste bună a zilei de miercuri pentru bavarezi este că Lucas Hernandez nu va merge la închisoare, după ce acesta fusese inițial condamnat la detenție în Spania, pentru încălcarea unui ordin de restricție.

Lewandowski, semnal de alarmă înainte de Balonul de Aur 

Robert Lewandowski, atacantul naţionalei Poloniei şi a lui Bayern Munchen, avertizează înainte de decernarea Balonului de Aur din acest an, premiu pentru care este mare favorit. 

"Am realizat că orice performanță, fie la club, fie la națională, își consolidează poziția din punct de vedere al voturilor. În ultimele două sezoane am câștigat multe premii și cred că asta arată că pot să sper la Balonul de Aur.

Ar fi cu siguranță o mare onoare să câștig. Sunt mândru și fericit să fiu pe lista de nominalizați. Sper că nu o să fie nimic politic implicat și că voturile o să fie în totalitate bazate pe performanțele de pe teren", a spus Robert Lewandowski.

În 2020, Lewa a câştigat premiul de cel mai bun jucător din lume, dar a declarat, totuşi, că nu se vede lângă Messi şi Ronaldo. 

"Messi şi Ronaldo sunt împreună de mult timp la cel mai înalt nivel. Asta îi face unici. Nu mă văd lângă ei", a spus Lewandowski. "Dar dacă te uiţi la cifrele din acest an şi la ceea ce am realizat, atunci cred că sunt destul de bun în ceea ce priveşte performanţa şi numărul de goluri", a adăugat jucătorul campioanei Germaniei şi a Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel