ASTENIE de primăvară cu PATRU planete în semnul PEȘTILOR între 15 aprilie și 2 mai
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Semnul Peștilor vorbește despre visare, creativitate, mistere, dar și multă confuzie. Nu este de mirare că având PATRU planete în Pești suntem predispuși la astenia de primăvară.

Astenia de primăvară are lgătură cu capacitatea omului de a se adapta la trecerea de la iarnă la primăvară. Schimbările de temperatură, dar și de luminozitate pot face ca oamenii să aibă dificultăți în viața de zi cu zi și o îngreunare a capacității de concentrare. 

Astenia de primăvară se manifestă atât prin oboseală musculară cât și intelectuală, modificări ale ritmului cardiac, pierderea vitalității, modificări de personalitate și tulburări de somn. Poți citi mai multe despre simptomele asteniei de primăvară, dar și câteva sfaturi despre cum ai putea să o combați aici.

Astenia ne face să ne simțim obosiți, istoviți, lipsiți de vlagă fără motiv. Ne trezim dimineața deja extenuați și ne întrebăm ce se întâmplă cu noi. 

Însă poate să existe o legătură între astenia de primăvară și intarea planetelor Venus, Marte, Jupiter și Neptun în Pești? Se știe că semnul Peștilor este unul al visării, confuziei și al melancoliei. Așadar, intrarea atâtor planete în semnul Peștilor ne poate declanșa astenia de primăvară deoarece ne lipsește ordinea, disciplina și rigoarea. Plutim în derivă.

Astrologul Daniela Simulescu ne spune mai multe despre planetele care intră în semnul Peștilor între 15 aprilie și 2 mai concentrând o mare energie acolo și ne explică faptul că atunci când avem mai mult de trei planete care intră într-o zodie sau într-o casă avem un „stellium”.

Venus, cunoscut și ca Micul Benefic, reprezintă iubirea, frumusețea, plăcerea, dar și felul în care cheltuim. Totodată, ne arată ce anume ne face fericiți în dragoste. Intrând în Pești, Venus amplifică iubirea fără limite, visarea, contopirea cu Universul. 

Marte, Micul Malefic, este motivația care ne împinge de la spate atunci când vrem să acționăm, combustibilul dacă vreți. 

Jupiter aduce oportunități, tot ce înseamnă dezvoltare și expansiune, în timp ce Neptun vorbește despre tot ce înseamnă creativitate, divinitate și zonă spirituală. 

Toate aceste planete intrând în semnul Peștilor creează confuzie și ne fac să fim melancolici, visători. 

Putem folosi această perioadă pentru a ne lăsa pur și simplu purtați de val sau pentru a ne muta energia în zona artei unde putem crea lucruri uimitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel