Aprilie sau Luna Educației Financiare. Știai că subiectul cel mai important al lunii este gestionarea finanțelor?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Laitmotivul anului 2024 la Astrosens.ro este monetizarea. Drept urmare, este foarte important să cunoaștem cât mai multe informații despre educația financiară. Iată cum luna aprilie pune accent pe subiect!

Luna aprilie este Luna Educației Financiare. Este o oportunitate excelentă de a revizui și îmbunătăți cunoștințele tale financiare. 

Poate nu din întâmplare, avem un eveniment astrologic important în această lună, care vorbește despre finanțe! Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va determina modificări financiare semnificative la nivel global, cu impact și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi flexibili și se vor adapta schimbărilor, vor avea multe de câștigat. Cei care opun rezistență, vor avea de îndurat.

Indiferent dacă abia începi sau te-ai educat de ceva timp, nu este niciodată prea târziu să înveți despre economisire și să îți îmbunătățești perspectivele financiare. Dezvoltarea unui buget și acumularea de cunoștințe financiare reprezintă baza pentru un viitor mai luminos.

Luna Educației Financiare pune accentul pe importanța învățării despre finanțe și a instrumentelor necesare pentru a învăța despre ele chiar și în clasă. Indiferent de vârstă, punerea la dispoziția copiilor a cunoștințelor și resurselor necesare le va oferi puterea de a lua decizii inteligente acum și în viitor.

ZECE cărți despre educație financiară pentru a avea cunoștințe solide

Pentru a sărbători #LunaEducațieiFinanciare:

  • Încurajează-ți școala și elevii să participe la un curs de educație financiară.
  • Petrece timp învățându-ți copiii mai multe despre responsabilitatea fiscală.
  • Caută instrumente și resurse pentru a te ghida prin capcanele financiare.
  • Caută chiar tu modalități de a economisi și de a avea tot timpul un buget pregătit.

PATRU pași de bază pentru a înțelege EDUCAȚIA FINANCIARĂ

Luna Educației Financiare a fost recunoscută pentru prima dată în Statele Unite în aprilie 2004. Aceasta a fost făcută pentru a sublinia importanța de a fi informat financiar și pentru a-i determina pe oameni să învețe despre metodele și tehnicile care îi pot ajuta să devină mai pricepuți.

Luna Educației Financiare a avut originea în Ziua Alfabetizării Tinerilor, care a luat ființă prin Fundația Națională pentru Educația Financiară (NEFE). NEFE a fost o activitate care a făcut parte din Programul Financiar pentru Licee. În 2003, Congresul Statelor Unite a arătat un mare sprijin pentru Luna Educației Financiare după ce Rezoluția Senatului și Rezoluția Camerei au solicitat președintelui George.W.Bush să declare aprilie ca luna Educației Financiare.

Mai târziu, Camera Reprezentanților Statelor Unite a adoptat un proiect de lege care susținea obiectivele Lunii Educației Financiare. Proiectul de lege a cerut, de asemenea, președintelui să ordone implementarea acestei luni pentru Guvernul Federal, școli, localități și organizații non-profit. Se spune că fundamentul unui viitor strălucit este să dezvolți un buget și să îți mărești cunoștințele financiare.

Citește și ZECE sfaturi utile de la miliardari de succes. Lasă-te inspirat! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel