Alimentele care cresc atracția în cuplu. Medicul Adriana Chirilă: un pahar de vin roșu nu poate să lipsească de la o cină romantică
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Adriana Chirilă, medic nutriționist și dietetician, a vorbit l a emisiunea Super Neatza cu Răzvan și Dani, din data de 7 martie, despre p reparatele inedite care pot aprinde pasiunea în cuplu.

"Avem o grămadă de alimente afrodisiace. Avem și fructe, și legume, care ne pot da acele senzații care stârnesc în noi atracția și dorința față de partener. De exemplu, avem fructe cum ar fi: căpșunile, bananele, ananasul, fructele de pădure. Avem și legume, cum ar fi: țelina, spanacul, sparanghelul, ceapa și usturoiul. Avem și somon, sadine, fructe de mare, caviar, stridii.

Unele alimente au un efect mai mare asupra bărbaților, altele - asupra femeilor. Ciocolata este un bun afrodisiac, deoarece secretă acei hormoni ai fericirii. La acestea se adaugă și mierea.

La o cină romantică, putem consuma niște rulouri cu prosciutto crudo și sparanghel, care este o combinație excelentă. Sparanghelu se trage în unt cu puțin usturoi. Punem în farfurie puțin spanac și niște boabe de rodie, care sunt produse afrodisiace și obținem o mâncare perfectă pentru partener.

Mai venim cu niște căpșuni învelite în ciocolată neagră, la desert, și un pahar de vin roșu, care nu poate să lipsească de la o cină romantică. Nu vei da greș cu așa ceva niciodată", a povestit Adriana Chirilă, medic nutriționist și dietetician.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel