Alec Baldwin și soția, decizie neașteptată după primul interviu în care actorul a vorbit despre moartea Halynei Hutchins
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Alec Baldwin și soția au luat o decizie neașteptată după primul interviu în care actorul a vorbit despre moartea Halynei Hutchins.

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, și-au șters conturile principale de Twitter la doar câteva zile după interviul starului de la Hollywood, în care actorul neagă vina în moartea prin împușcare a directorului de imagine al filmului „Rust”, Halyna Hutchins.

Contul principal al actorului @alecbaldwin – pe care l-a folosit pentru declarațiile oficiale anterioare cu privire la acest incident a fost șters duminică seara, a menționat The Hollywood Reporter, potrivit The New York Post. Utilizatorii care încearcă să găsească contul de Twitter, văd acum mesajul: „Acest cont nu există”.

Duminică, contul fundației lui Baldwin, @ABFalecbaldwin, era încă activ, la fel ca și contul soției sale @HilariaBaldwin, potrivit  mass-media. Dar până luni, ambele conturi au fost, de asemenea, șterse.

Celălalt cont verificat de Twitter al lui Baldwin, @alecbaldwin__, unul pe care el îl numește „un membru fantomă al rețelei sociale”, era încă deschis luni. El nu a mai postat pe Twitter din 19 octombrie. Contul nu include declarațiile sale anterioare cu privire la moartea Halynei Hutchins.

Conturile de Instagram sunt încă deschise

Totuși, soții Baldwin erau încă activi pe Instagram. Actorul i-a adus un omagiu lui Bob Dole chiar înainte de miezul nopții, la câteva momente după ce a postat o melodie ctristă cu o imagine în care apare o persoană care doarme afară, sub lună plină. El a postat recent și despre „vremurile sale grele”, dar și despre cum soția lui „i-a dat un motiv să trăiască”.

Între timp, Hilaria a postat ca de obicei, luni dimineața, punând imagini cu copiii ei în poveștile de pe Instagram. Niciunul nu pare să fi menționat ștergerea conturilor lor de Twitter, iar reprezentantul lui Baldwin nu a răspuns solicitărilor de comentarii, potrivit The Hollywood Reporter.

Alec Baldwin, primul interviu, în LACRIMI, după uciderea Halynei Hutchins

Actorul american Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în timpul primului interviu acordat după uciderea accidentală a producătoarei Halyna Hutchins.

"Halyna era o persoană iubită de toată lumea care a lucrat cu ea, era plăcută de toată lumea şi admirată. Chiar şi acum îmi vine greu să cred, nu îmi pare reală situaţia", a declarat Alec Baldwin pentru Good Morning America.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...

Sona Cervena a murit la 97 de ani

Sona Cervena, o cântăreaţă de operă cehă de mare prestigiu, a încetat din...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel