Ai nevoie doar de 3 cartofi și 3 ouă. Delicios!
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Dacă nu ai chef să stai prea mult în bucătărie și nici nu știi ce să mai gătești, îți recomandăm o super-rețetă cu ingrediente simple și sănătoase. Video-ul ei a strâns peste 17 milioane de vizualizări și mai bine de 300 de mii de like-uri. Oameni din întreaga lume au încercat și le-a plăcut. Deci, de ce anume ai nevoie?

Înainte să treci la treabă, asigură-te că ai prin preajmă o tigaie antiaderentă, un pic de ulei de măsline, sare, piper, boia dulce și o legătură de pătrunjel

Ingredientele principale sunt: 3 cartofi, 3 ouă și 200 de grame de brânză mozarella/ cheddar/ cașcaval sau orice preferi. 

Începe prin a curăța cartofii de coajă. Apoi dă-i pe răzătoare sau folosește un aparat care să îi transforme în fâșii subțirele. După ce ai terminat, pune-i într-un bol și adaugă apă rece peste ei ca să elimini amidonul acestora. Lasă-i în apa rece trei minute. 

După ce au stat în apă, este nevoie să îi scurgi, Folosește o strecurătoare, apoi un șervet cu care să îi usuci. 

Într-un alt bol, bate cele trei ouă la care trebuie să adaugi apoi sare și piper după gust + legătura de pătrunjel tocat. Acum poți să amesteci cartofii cu ouăle. 

Aprinde focul, menține o flacără mică. Pune pe foc tigaia în care ai turnat două-trei linguri de ulei de măsline și adaugă și jumătate din compoziția de ouă și cartofi. Așază apoi felii de cașcaval sau mozarella peste amestecul din tigaie, astfel încât să acoperi întreaga suprafață. După aceea, poți pune și restul amestecului. Acoperă totul cu un capac și verifică din când în când să vezi când partea de jos a devenit rumenă. 

În momentul în care partea de jos a compoziției este gata, e momentul să întorci totul cu ajutorul unui capac, sau al unui tocător. Scoate amestecul pe tocător, apoi așază-l din nou în tigaie pe partea cealaltă. Lasă totul în continuare pe foc până când s-a rumenit.

Desigur că dacă ai în casă și alte ingrediente le poți adăuga, Poți pune bacon, șuncă sau alte legume care ar fi pe gustul tău. 

După cum îți spuneam la început, rețeta a fost extrem de apreciată de oameni din toată lumea: Polonia, Brazilia, India. Oamenii au apreciat simplitatea rețetei, calitatea ingredientelor și faptul că nu durează mult și nu ai nevoie de cuptor. Găsești rețeta VIDEO mai jos.

sursă: YouTube: Sevgi'nin Yemek Tarifleri

Nu uita că avându-l pe Marte în Taur, suntem cu toții mai atenți la ce mâncăm, la cum anume ne gestionăm banii și la ce facem ca să obținem mai mult cu mai puțin. Taurul este simbolic pentru resurse, bani și posesivitate. Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. 

E o perioadă pentru planuri financiare și este într-adevăr bun  pentru perioada de vară, ne delectăm, vrem să ne bucurăm și de viață și de plăceri. Până pe 20 august Marte va fi precum un soldat care mai întâi bea, mănâncă, doarme, verifică armele și abia apoi cu planul de strategie, spre stupoarea celor din jurul său, se va duce la luptă. Detalii aici! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel