Afirmații pentru luna martie: eliberează-te de stres!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce afirmații poți folosi în luna martie!

Citește aceste afirmații care te scapă de stres în luna martie!

1. În această lună, afirm că viața mea are valoare și sens. Știu că sunt demn/ă de orice îmi doresc și știu că pot face orice doresc pentru binele meu.

2. În martie, o să îmi prioritizez odihna, dar și pacea. Este timpul să pun pe primul loc sănătatea și pe cei dragi și este momentul să mă prioritizez pe mine.

3. În următoarea lună, îmi dau voie să simt lumina, să fiu lumina și să împărtășesc lumina mea cu cei din jur. Sunt o forță pozitivă, în continuă expansiune.

4. În martie, merit să simt bucurie. Merit să mă distrez. Merit să mă îngrijesc, să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt.

5. În fiecare zi a lunii, îmi amintesc că fericirea mea vine din interior şi doar eu am responsabilitatea să îmi ofer fericire. Îi eliberez pe alții de această responsabilitate. Totodată, reiau acea putere de a aduce fericirea în viaţa mea.

6. În martie o să încerc să îmi definesc propria cale, propria călătorie și propria poveste. Depinde de mine și de nimeni altcineva să decid care este povestea mea.

7. Astăzi aleg să respir profund. Respir profund cu gândul la noi posibilități pentru o nouă zi și pentru această lună.

8. În martie, o să ofer mai multă atenţie şi o să observ lucrurile mici. Simt texturi, ascult păsările cântând și zgomotul străzilor aglomerate, miros florile și cafeaua și îmi savurez mâncarea și băutura preferate.

9. În martie decid că nu voi accepta sau absorbi nici o toxicitate sau negativitate îndreptată spre persoana mea. Acestea nu sunt povara mea de suportat. Mă eliberez de ea.

10. Știu că eliberarea reprezintă un proces dificil, așa că am răbdare cu mine, în timp ce mă mișc încet, pentru a elibera ceea ce trebuie.

11. Eliberez orice gânduri negative, emoții negative sau sentimente negative pe care le-am avut în primele doua luni ale anului. Este în regulă să le fi avut. Acum, trebuie să le dau voie să plece!

12. În martie, simt toată tensiunea corpului meu. Eliberez tensiunea din toți mușchii. Îmi las umerii relaxați. Și îmi permit apoi să simt relaxarea şi starea de bine, de eliberare.

13. Astăzi simt recunoştinţă pentru această lună. Sărbătoresc succesul, învăț din eşec și acum îl eliberez în trecut.

14. În martie, mă uit mai atent la obiectivele mele. Sunt bucuros/oasă pentru realizarea lucrurilor pe care le-am făcut. 

15. Dacă am fost provocat/ă luna aceasta sau distras/ă, demotivat/ă, știu că acest lucru nu va fi întotdeauna așa. Trebuie să fac un pas înainte, progresând pentru totdeauna, crescând pentru totdeauna.

Citește și: Afirmații pentru a vindeca o inimă frântă. Atrage din nou iubirea în viaţa ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel