6 semne că ești mai atrăgător decât crezi și nici măcar nu-ți dai seama
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Te-ai întrebat vreodată de ce te plac oamenii sau de ce se uită într-un anumit mod la tine? Poate fi vorba despre faptul că te consideră mai atrăgător decât crezi tu. Iată care sunt semnele de care nici nu-ți dai seama, dar care îți pot răspunde la întrebări legate de atitudinea celor din jur.

Oamenii se oferă întotdeauna să te ajute

Dacă un coleg de muncă abia așteaptă să audă că ai nevoie de ceva și sare imediat să te ajute sau observi că o persoană căreia nu i-ai acordat prea multă atenție este tot timpul lângă tine când cauți ajutor, cel mai probabil te consideră atrăgător. Astfel, ei caută o modalitate de a fi lângă tine și de a te cunoaște mai bine. Și nu în ultimul rând, vor să ai o părere bună despre ei și să-i validezi.

Oamenii sunt mirați dacă le spui că ai complexe

Este firesc să ai complexe sau anumite lucruri care nu-ți plac la tine. Totuși, o persoană care te consideră atrăgător, te plasează pe un piedestal și îi vine greu să creadă că ești nemulțumit de aspectul tău. Este simplu: te place și ar vrea să crezi despre ea același lucru. Nu știi dacă cineva te consideră atrăgător? Fă următorul test și spune un lucru pe care ai vrea să-l schimbi la tine. Vei vedea că, dacă vrea să te cucerească, îți va spune pe loc că ești perfect!

Legi ușor conversații cu cei din jur

Nu doar fizicul te face atrăgător! Așadar, dacă ești o companie minunată și observi că celor din jur le place să-și petreacă timpul lângă tine, cel mai probabil te consideră atrăgător. Înseamnă că au ce să discute cu tine și nici nu-și dau seama cum trece timpul atunci când vorbești.

Ești tot timpul căutat

Ai observat că primești foarte multă atenție? Poate chiar și în momentele în care dorești să te relaxezi și să eviți telefonul, cineva te cheamă în oraș, un prieten vrea să te viziteze sau familia te dorește alături. În acest caz, aceștia vor să te țină aproape, iar un partener de sex opus, vrea să te cunoască. Este lesne de înțeles că ești o persoană atrăgătoare, a cărei companie îi bucură nespus pe cei din jur.

Surprinzi persoane că se uită lung la tine

Fie că ești în metrou, la o plimbare sau într-o discuție cu o altă persoană, poți observa că ești privit insistent. Poate prea insistent. Asta nu înseamnă că celălalt e nepoliticos, ci doar că te consideră atrăgător și interesant. Sau chiar că nu se poate abține să nu te privească.

Cei din jur se deschid ușor în fața ta

Oamenii tind să divulge secrete sau anumite informații mai intime doar dacă sunt atrași de o anumită persoană. Dacă ai constatat că unii sunt ca o carte deschisă când urmează să converseze cu tine, cel mai probabil le pari mai atrăgător decât crezi. Dar și o persoană de încredere.

Desigur, semnele pe care ți le-am prezentat sunt doar câteva dintre indiciile care te fac să crezi că cei din jur te văd foarte atrăgător. Tu cum îți dai seama de asta?

Sursă de informare: canalul de YouTube Psych2Go

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel