29 ianuarie, o zi excelentă pentru gesturi mici și exprimare creativă. Ce aspect astrologic ne ajută?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, avem un trigon între Venus din Capricorn și Jupiter din Taur. Cum ne poate influența?

Pe 29 ianuarie, discutăm despre un trigon între Venus din Capricorn și Jupiter din Taur.

Ce înseamnă asta? Ei bine, este unul dintre aspectele cele mai bune din astrologie!

Ne conferă afecțiune, bucurie interioară, dar și generozitate.

Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales, căci Capricornul vorbește despre pragmatism, iar Taurul despre resurse și satisfacerea simțurilor.

7 SEMNE că te supui unor momente de stres neîntrerupte

Iată câteva idei prin care iți poți exprima astăzi bucuria!

Nu știi cum să îți manifești bucuria interioară? Avem câteva sugestii utile!

Râzi cu gura până la urechi! Și, de ce nu, ai putea să nu te mai iei atât de mult în serios. Găsește-ți bucuria în simple gesturi sau în lucrurile mici. Un zâmbet sincer sau un râs contagios sunt modalități grozave de a-ți arăta bucuria interioară.

Îmbrățișează-i pe cei dragi! Nu ezita și arată-ți afecțiunea pentru ei. O simplă îmbrățișare poate spune mai mult decât o mie de cuvinte, poate transmite căldură, dar și conexiune la nivel emoțional.

Dansează, chiar și de unul singur. Simți că ai o zi bună? Dansul și mișcarea pot fi modalități minunate pentru a elibera energia pozitivă, dar și pentru a-ți arăta bucuria față de ceea ce trăiești. Mai ales că astrele chiar te susțin.

Cum atragi energii pozitive în casă

Nu ezita să te exprimi și verbal. A spune cu voce tare ceea ce simți poate fi o modalitate eficientă de a-ți exprima bucuria. Poți folosi cuvinte simple, cum ar fi "Sunt foarte fericit/fericită!" sau poți împărtăși motivele pentru care te simți bine, cu cei din jurul tău. 

Bucură-te de gesturi mărunte, care te satisfac. Fie că trimiți un mesaj unei persoane dragi, că îi spui cuiva de pe stradă că iți place cum s-a îmbrăcat sau că iți feliciți copilul pentru o reușită aparent neînsemnată, poți transmite energie bună celor din jur, dar și ție însuți.

Exprimă-te din punct de vedere creativ: Dacă ești o persoană creativă, ai putea să-ți exprimi bucuria prin artă, scriere sau orice alt mod de exprimare artistică pe placul tău.

Fii cât mai pozitiv cu putință! Poziționarea ta generală față de viață și atitudinea pozitivă pot fi modalități subtile, dar puternice, de a-ți arăta bucuria interioară. Un comportament optimist și o abordare deschisă pot influența și îmbunătăți starea de bine a celor din jur.

Având în vedere că hipertensiunea poate să aibă sau nu simptome pronunţate, este indicat să vă monitorizaţi tensiunea în mod regulat, mai ales dacă aveţi antecedente familiale sau prezentaţi anumiţi factori de risc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel