29 decembrie - Ziua "tic-tac"
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2022! Iar "tic-tac" este sunetul timpului care trece inevitabil! Iată ce se celebrează astăzi.

Tu cum te-ai pregătit pentru noul an?

Ziua "tic-tac" (#TickTockDay) a fost creată pentru a ne reaminti de importanţa de a încheia diferitele proiecte sau activităţi care nu au fost încă finalizate. Pe măsură ce ne apropiem de sfârşitul anului, această zi reprezintă un memento dar şi o bună oportunitate de a face ordine în calendar, fie că este vorba de obiective personale sau de cele profesionale, pentru a face loc noilor obiective pentru anul următor.

În fiecare an, de Revelion, numeroşi oameni se gândesc la ce-şi doresc pentru noul an, cum să-şi schimbe viaţa în bine. Fie că îşi propun renunţarea la un viciu sau să înceapă să facă sport, sau decid că este momentul pentru a începe un nou capitol în viaţă, în care schimbarea poate fi reprezentată de un nou loc de muncă sau de deschiderea unei afaceri.

Mai multe călătorii sau, de ce nu, transformarea unui hobby într-un mod de viaţă. Această zi a fost creată de Ruth şi Thomas Roy de la Wellcat.com, care au pornit de la ideea că ar fi frumos să începem noul an cu mintea limpede şi cu inima curată.

Desigur că avem cu toţii regrete cu privire la lucruri pe care ar fi trebuit să le facem sau am început să le facem dar le-am lăsat neterminate şi pe care ajungem să le considerăm oportunităţi ratate. Fără a-şi propune să încurajeze procrastinarea, această zi ne propune să nu abandonăm acele proiecte pe care încă la putem rezolva chiar şi în ultimul moment, invocând scuza că este prea târziu.

Un alt mesaj important al acestei zile speciale este să nu ne mai concentrăm asupra părerilor de rău pentru lucrurile pe care nu le-am făcut şi al căror timp a trecut cu adevărat, ci să căutăm să facem ceea ce încă putem să facem. O idee bună de activitate pentru această zi este să punem mâna pe un calendar sau pe un carneţel şi să facem o listă cu acţiunile sau lucrurile pe care dorim să le facem înainte de încheierea anului.

Acest lucru ne va ajuta să ne concentrăm asupra a ceea ce este de făcut, în loc să simţim regrete pentru cele pe care nu le-am făcut. Unii oameni pot folosi prilejul oferit de această zi pentru a relua legăturile cu vechi prieteni sau membri ai familiei cu care au existat neînţelegeri, pentru a păşi în noul an cu un sentiment de bine şi reconciliere cu cei apropiaţi. Chiar dacă nu reuşim să reluăm aceste relaţii, măcar ne putem consola cu sentimentul că am încercat.

Astrosens recomandă și: 10 lecții care îți pot schimba viața în 2023

Sursa: AGERPRES (AS - autor: Codruţ Bălu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel