29 aprilie: Ziua Mondială a Dorințelor. Care sunt cele mai visătoare zodii?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ziua Mondială a Dorințelor este dedicată îndeplinirii viselor. Când ți-ai pus ultima dată o dorință?

Dorințele vin în multe forme și sunt toate importante. Până la urmă, fără dorințe și vise, nu ai nici o speranță!

Ziua Mondială a Dorințelor este o zi care sărbătorește dorințele în toate formele lor! Aceasta include dorințele care nu au fost îndeplinite încă, precum și cele care au fost.

Ziua a fost stabilită de Fundația Make-A-Wish. Aceasta este o organizație non-profit care a fost fondată în Phoenix, Statele Unite. Scopul organizației este de a ajuta copiii cu boli terminale să-și îndeplinească dorințele. Ei îndeplinesc dorințe pentru copii cu vârste cuprinse între doi ani și jumătate și 17 ani.

Istoria Zilei Mondiale a Dorințelor

Dorința lui Chris Greicius, un băiat de șapte ani care suferea de leucemie, a fost să devină polițist. Când poliția a auzit despre acest lucru, a vrut să-l ajute și i-au îndeplinit dorința. Tânărul Chris a fost polițist pentru o zi în 29 aprilie 1980. Alții au auzit despre acest lucru și au considerat că îndeplinirea dorințelor pentru copiii bolnavi este o idee bună. La 2 zile după ce îi s-a îndeplinit visul, Chris a pierdut lupta cu leucemia. Astfel, Fundația Make-A-Wish a fost fondată și a devenit una dintre cele mai cunoscute organizații de caritate pentru copii din lume.

Berbec, Leu, Săgetător: Nativii cei mai curajoși și pasionali ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

Acest lucru a dus la nașterea Zilei Mondiale a Dorințelor - aniversarea zilei în care poliția i-a îndeplinit dorința lui Chris. Oamenii sărbătoresc îndeplinirea dorințelor în întreaga lume făcând vise să devină realitate pentru copiii bolnavi.

Ziua Mondială a Dorințelor a avut loc în fiecare an începând cu 2010. Când ziua a început pentru prima dată, a marcat aniversarea a 30 de ani de la ziua în care visul lui Chris Greicius a devenit realitate.

Iată care sunt cele mai visătoare zodii!

Pești

Cunoscuți pentru imaginația lor fără limite, Peștii sunt cei mai visători din zodiac. Cu natura lor intuitivă și sensibilitatea emoțională profundă, aceste semne de apă sunt adesea pierdute în propriile lor lumi fantastice, unde orice este posibil.

Rac

Aceste semne de apă pot fi cunoscute pentru grija pe care o arată celorlalți, dar ei mai au și suflet de aur și o imaginație vie. Racii sunt visători înnăscuți care găsesc alinare în lumi interioare bogate. Fie că visează cu ochii deschiși la ocean sau se pierd într-o carte bună, aceste suflete sensibile mereu își urmăresc visele.

Rac, Scorpion și Pești: Nativii cei mai empatici și intuitivi ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

Balanța

Balanța, semnul echilibrului și armoniei, aduce o notă visătoare în zodiac cu personalitatea fermecătoare și flerul artistic. Guvernate de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, Balanțele sunt atrase de tot ce este visător și romantic. Cu ochiul lor ager pentru estetică și dragostea pentru pace și armonie, aceste semne de aer sunt adesea pierdute într-o lume de fantezie, unde totul este puțin mai frumos.

Taur

Stabil, dar visător, Taurul este semnul de pământ cu o tendință de a se bucura de micile plăceri ale vieții. Aceste ființe senzuale sunt profund conectate la lumea fizică, dar asta nu înseamnă că nu își pierd capul în nori din când în când. Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru confort și frumusețe și adesea visează cu ochii deschiși la următoarea lor aventură.

Scorpion

Scorpionii sunt țesătorii de vise intenși și pasionali ai zodiacului. Cu personalitățile lor magnetice și adâncimea emoțională profundă, Scorpionii sunt adesea pierduți în adâncurile propriilor minți, explorând misterele Universului. Aceste semne de apă sunt atrase de partea întunecată a vieții și caută constant să descopere adevărurile ascunse care zac sub suprafață.

Gândurile îți determină viitorul. Cât de ușor este să afectezi „puritatea” gândului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel