26 aprilie: Ziua Organizării. Îți place să ai toate lucrurile ordonate?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Aranjează sertarul biroului sau raftul cu mirodenii, decide unde să pui perna decorativă sau în sfârșit pune-ți la punct fișierele de pe computer de Ziua Organizării!

Te găsești pierdut într-un adevărat ocean de dezordine? Simți că sertarul de la birou este mai degrabă o ladă de gunoi cu trei etaje? Biroul tău necesită uneori o echipă arheologică pentru a găsi ceva? Te afli adesea pierdut într-un ocean de "a fost întâlnirea azi sau undeva săptămâna viitoare?" doar pentru a descoperi că de fapt a fost săptămâna trecută?

Atunci Ziua Organizării s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie pentru a reveni pe făgașul corect! Singurul lucru care nu poate fi recuperat este timpul, iar organizarea poate economisi o cantitate imensă de timp pentru oricine, asigurându-se că știu unde sunt lucrurile, cum să le găsească și unde să le pună înapoi pentru data viitoare când sunt necesare.

Istoria Zilei Organizării

Istoria acestei zile nu este greu de imaginat. Cu toate acestea, în special pentru cei care cunosc tipul de oameni care au nevoie disperată de o zi precum "Ziua Organizării" în viețile lor, ar putea fi necesar ceva timp pentru a începe. Desigur, mai întâi a fost necesar să afli unde au fost lăsate toate acele note despre organizare.

Organizarea vine în multe forme, fie că este vorba despre organizarea unui spațiu fizic, a unui program sau altceva. Dar un lucru este cunoscut dincolo de orice îndoială, că dacă oamenii își au toate lucrurile sortate și organizate acolo unde le pot găsi înainte să înceapă vreodată să lucreze, totul de acolo încolo va fi mult mai ușor.

Acum este momentul să te pui în mișcare și să sărbătorești Ziua Organizării!

Iată cum poți sărbători Ziua Organizării

Creează un sistem de arhivare: Scoate la iveală toate acele vechi sisteme de "arhivare" care de fapt nu sunt decât locuri unde pui lucrurile și sortează ce este în ele. Poate înseamnă să treci prin "inbox-ul" unde hârtiile sunt aruncate și salvate pentru mai târziu. Sau poate înseamnă să achiziționezi un sistem de arhivare și să marchezi dosare pentru fiecare tip de documente care ar putea fi arhivate, fie că includ documente legale, facturi de utilități, scrisori și altele.

Organizează un dulap: Deschide acel dulap sau șifonier aglomerat și începe să faci ordine! Împarte obiectele în trei categorii: păstrare, donare și aruncare. Odată ce totul a fost sortat, cutia de "păstrare" poate fi împărțită în mai multe cutii în funcție de locurile unde aceste obiecte vor fi așezate în viitor. Găsește un nou loc pentru ele, pune-le unde le trebuie, etichetează-le.

Fii inspirat: Pentru cei care nu sunt siguri de unde să înceapă, o modalitate excelentă de a te inspira este să consulți articole din reviste sau site-uri dedicate organizării. Acest lucru acționează adesea ca un catalizator, atunci când vezi modurile creative în care alte persoane au folosit pentru a-și stoca și organiza viața. Verifică resurse, găsește câteva instrumente care par viabile pentru viața ta și pune-te pe treabă în Ziua Organizării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel