11 martie - Ziua Națională a Visului. Transformă aspirațiile în realitate!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Cu determinare neclintită și puțină ambiție, oricine poate transforma cele mai adânci pasiuni într-o realitate împlinitoare. Pe 11 martie, sărbătorește Ziua Națională a Visului!

În lumea modernă, visele devin realitate! Fie că visul este să devii o persoană care călătorește în toată lumea, care contribuie la educația copiilor, care urcă pe un munte sau care este un mare lider mondial, ideea Zilei Naționale a Visului este că oricare dintre aceste aspirații și vise ar trebui să fie urmărite cu perseverență.

Istoria Zilei Naționale a Visului

Ziua Națională a Visului a fost stabilită cu ideea că oamenii ar trebui să poată să-și urmeze visele și să lucreze pentru a-și atinge aspirațiile. Această zi este sărbătorită în aniversarea nașterii lui Robert Muller, care s-a născut în Belgia în 1923. Experimentând durerea celui de-al Doilea Război Mondial în Franța ocupată de naziști în timpul tinereții sale, Muller a fost membru al Rezistenței franceze și a dezvoltat convingeri puternice despre pacea în lume.

Cu adevărat un om care credea în transformarea viselor și aspirațiilor în realitate, Muller și-a obținut doctoratul în Drept și a câștigat un concurs de eseuri despre cum să guvernezi lumea. Prin aceasta, Muller a obținut un stagiu la Organizația Națiunilor Unite, nou creată, unde a lucrat timp de 40 de ani și a devenit în cele din urmă Secretar General Adjunct. Prin ideile sale despre o lume mai pașnică și iubitoare, în care oamenii acționează și trăiesc mai bine, Muller a câștigat titlul neoficial de "Om al Mileniului".

Ziua Națională a Visului este sărbătorită în onoarea domnului  Muller care a depășit obstacolele, dedicându-și viața pentru a face lumea un loc mai bun, mai pașnic.

Vindecarea sufletului. Exemple de CĂRȚI pline de sens, pe care merită să le citești

Cum să sărbătorești Ziua Națională a Visului

Păstrează o Listă Personală de Vise

Viața poate trece destul de repede și poate fi ușor să fii prins în rutina zilnică care împiedică oamenii să viseze. Ziua Națională a Visului este aici pentru a acționa ca un memento pentru a îți aduce să te gândești la aspirații. Poate exista unele vechi scopuri care au fost uitate și care ar putea fi readuse la viață. Sau poate exista unele idei noi care sunt gata să fie încercate. Păstrarea unui jurnal sau a unei liste de vise și apoi citirea lor din când în când este o modalitate excelentă de a aduce un omagiu acestei zile și a tot ceea ce reprezintă.

Ajută pe altcineva să-și trăiască un vis

Mulți au o gamă largă de oportunități care le apar pentru a-și îndeplini visele, fie prin perseverență, muncă grea sau pur și simplu prin noroc. Dar alți oameni trăiesc în locuri sau au circumstanțe care îi împiedică să obțină avantajul de care au nevoie pentru a reuși în lume. Aceasta ar putea fi din cauza sărăciei, lipsei de oportunități educaționale, dificultăților familiale sau discriminării pe baza rasei, genului sau altor factori. Așadar, chiar și ajutând o singură persoană poate face o diferență masivă în crearea unei societăți mai bune și în realizarea viselor.

Fă o donație către un fond de burse universitare pentru a ajuta pe cineva să obțină educația de care are nevoie. Sau ar putea fi un moment bun pentru a te înscrie ca voluntar pentru copiii care au nevoie de cineva să-i ajute nu numai cu temele lor, ci să creadă în ei și să ofere inspirație. Deși această zi este cu siguranță despre împlinirea viselor personale, Muller a dat și exemplul de a-i ajuta pe alții să-și îndeplinească visele și de a face lumea un loc mai bun!

Vezi și Cele CINCI etape ale iubirii. Majoritatea cuplurilor se opresc la a treia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel