10 februarie - Ziua Ursuleților de Pluș
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 10 februarie, sărbătorim Ziua Ursuleților de Pluș! Îmbrățișabili și moi, aceștia sunt tovarăși care aduc confort și căldură oamenilor de toate vârstele.

Îmbrățișabili și moi, ursuleții de pluș sunt o sursă minunată de confort și afecțiune pentru copii (și adulți!). Arată puțină iubire cuiva în onoarea și sărbătorirea Zilei Ursuleților de Pluș!

Istoria Zilei Ursuleților

Ca parte a săptămânii iubirii sau a Săptămânii Îndrăgostiților, Ziua Ursuleților este sărbătorită în a patra zi înainte de Ziua Îndrăgostiților. Această zi a fost stabilită pentru a oferi oportunitatea de a arăta persoanelor dragi cât de mult sunt apreciate, în special prin darul unui mic ursuleț de pluș sau a altui animal de pluș. Este o modalitate plăcută de a lega conexiuni prin dăruirea de cadouri, de a demonstra că îți pasă și chiar de a fi creativ în timpul sărbătorii, în aceste zile mai întunecate de iarnă.

Află despre originea numelui Ursulețului de Pluș

De mai bine de un secol, Ursulețul de Pluș a fost o prezență constantă în cutiile de jucării ale copiilor și un companion adorabil pentru îmbrățișat în timpul nopții. Cu toate acestea, unii nu știu că numele acestui ursuleț celebru provine dintr-o situație unică care implică un fost președinte al Statelor Unite. Theodore Roosevelt era cunoscut pentru pasiunea sa pentru natură, aventurile în aer liber și protecția mediului. În 1902, povestea spune că președintele se afla într-o vânătoare, unde a refuzat să tragă într-un ursuleț mic, demonstrând un act de compasiune. Odată ce această poveste a devenit cunoscută, un magazin de jucării din New York, care vindea ursuleți de pluș, a numit jucăriile lor „Teddy” în onoarea președintelui, iar acest nume drăgălaș a rămas atașat de ursuleți și până în prezent.

Cum să sărbătorești

  • Îmbrățișează un ursuleț de pluș - Copiii pot să-și scoată ursuleții de pluș și să se joace cu ei sau să organizeze o petrecere a ceaiului.
  • Oferă un ursuleț de pluș cadou - Dăruiește unei persoane dragi un ursuleț de pluș sau o felicitare cu imaginea unuia.
  • Donează un usuleț de pluș - Fă o donație de jucării de pluș către o organizație caritabilă.
  • Încercă costume de ursuleț - Îmbracă un copil sau un animal de companie într-un costum de ursuleț pentru o notă distractivă și festivă.

Citește și Superstițiile Noului An Chinezesc. Ce NU trebuie să faci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel