Zilele Filmului Chinezesc în România: unde se vor desfășura?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Anul Nou Chinezesc a început la 22 ianuarie 2023 și va dura până la 9 februarie 2024. Iată unde și când te poți bucura de filmele chinezești în țara noastră!

Anul 2023 va fi anul Iepurelui de Apă, iar iepurele este un semn al longevității și al păcii în cultura chineză. Îți putem spune că anul nou este văzut ca o perioadă plină de speranță.

Despre persoanele născute în anul Iepurelui de Apă (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011) se spune că sunt ingenioase, vigilente și rapide în gândire. În acest an, există previziuni că sunt zodii care scapă de necazurile din anul trecut, în timp ce altele ar trebui să fie pregătite pentru probleme sau mici incidente.

În filosofia chineză, Iepurele este animalul asociat cu colonul. La nivel spiritual, colonul este responsabil cu trasarea concluziilor. Așa că, am încheiat un ciclu, am trecut printr-o etapă a vieții și aceasta s-a încheiat. Ce lecții luăm din ea?

Dacă ești interesat de cultura și filosofia chineză, te poți bucura de câteva variante de filme chinezești în România. Acestea vor fi disponibile în perioada 3 - 9 februarie, la cinematografele din mai multe oraşe din ţară, informează organizatorii evenimentului într-un comunicat transmis AGERPRES.

Ei bine, Zilele Filmului Chinezesc în România se vor desfăşura la Happy Cinema Bucureşti, Cinema City Mega Mall, Cinema City Timişoara Shopping City, Cinema City Cluj Iulius Mall, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Iaşi Iulius Mall şi Cinema City Afi Braşov.

Sărbătorind Noul An Chinezesc - Anul Iepurelui de Apă, organizatorii, Happy Cinema şi Cinema City, în parteneriat cu China Lion, propun o serie de pelicule printre care se numără 'Eroina'.

Plasat în 2020, anul în care pandemia de COVID-19 a schimbat vieţile tuturor, pelicula explorează luptele duse în familie, în carieră şi în dragoste în perioade dificile.

Va mai fi proiectat filmul 'Eroii feroviari', care prezintă Brigada Feroviară Lunan, ce şi-a apărat ţara în timpul Războiului de Rezistenţă împotriva Japoniei.

Alte filme din festival sunt 'Aproape dragoste', 'Muntele înnorat' şi 'Căpitanul'. Tichetele sunt disponibile online şi la casele de bilete ale cinematografelor.

Astrosens îți recomandă să citești și: Anul Iepurelui de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2023

Sursa: AGERPRES (AS - autor: Petronius Craiu, editor: Claudia Stănescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

pixel