Zi-mi ce zodie esti si iti spun cat de impatimita esti dupa haine cu discount
Autor: Editor Team
Data publicării:
Astrologii au studiat de-a lungul timpului cum stau oamenii cu banii, cu sanatatea si cu alte tabieturi uzuale, conform semnelor zodiacale. Astfel, unii experimenteaza frecvent perioade mai slabe din punct de vedere financiar, altii mai prospere. 

Cert e ca, de fiecare data cand apar reduceri la haine si incaltaminte cum se intampla de pe aboutyou.ro, majoritatea zodiilor sunt dispuse sa faca compromisuri.

Iar unii ajung sa cheltuiasca chiar mai mult decat ar avea nevoie, ceea ce nu e un obicei sanatos, ba chiar se poate transforma usor intr-o dependenta din care se iese cu greu. Cu vointa si responsabilitate, orice zodie ar putea totusi sa faca fata tuturor tentatiilor care se arata la orizont si sa duca un stil de viata echilibrat.

Care sunt cele mai impatimite zodii cand vine vorba de haine la pret redus?

Se pare ca Pestii fac parte din seria acelor zodii care obisnuiesc adesea sa profite de reduceri pentru a-si face orice pofta, chiar daca nu exista o obligativitate si un anumit scop.

Mai prejos nu sunt nici Capricornii ce tind sa cheltuiasca sume semnificative de bani cand sunt plictisiti sau cand doresc sa-si faca o favoare personala. Cumparaturile cu discounturi la imbracaminte de pe answer.ro sau alte magazine online, sunt percepute de catre Gemeni drept o modalitate de relaxare si de a alunga monotonia, in timp ce Leii sunt foarte pretentiosi si vor investi doar in piese vestimentare de top care merita cu adevarat.

La polul opus gasim Balantele si persoanele din zodia Rac, ce prefera mai cu seama sa fie cumpatate si aleg sa achizitioneze haine doar daca acest lucru este fundamental. Pentru aceste zodii, dar si pentru Capricorni, este mai important sa investeasca in dezvoltarea personala, in lucrurile care au sens in viata personala, hainele, accesoriile si moda in general, fiind puse pe plan secundar.

Cum se trateaza “dependenta” de vouchere de cumparaturi, oferte si discounturi?

Intr-adevar, dependenta de shopping poate fi la fel de grava ca orice alte obiceiuri nocive care realizate in exces duc intotdeauna intr-un punct cand viata personala poate avea de suferit. Insa, exista solutii atunci cand cineva cauta o transformare semnificativa a tabieturilor privind cumparaturile fizice si online de haine.

De exemplu, Discount.ro recomanda analizarea atenta a bugetului disponibil pentru o anumita perioada, dar si nevoia, timp de mai multe zile. Daca gandul persista si exista o nevoie reala, se pot profita de acele vouchere de cumparaturi oferite cadou de diverse firme pentru a face o achizitie de haine, accesorii si alte piese de moda.

O analiza financiara a bunurilor dorite pe o perioada de aproximativ 30 de zile poate fi o idee buna. Mai noi, se pot folosi pentru cumparaturile online diferite unelte de monitorizare gratuite ce se instaleaza in motorul de cautare si care vor indica evolutia preturilor. Tot in acest fel se pot delimita ofertele reale de cele false, astfel incat tentatia sa nu se faca remarcata inca de la primul pret taiat.

O alta recomandare este analiza stricta a categoriilor de interes, pentru a preveni observarea altor articole cu reduceri la haine pentru care nu exista o nevoie reala, dar care pot fi adaugate in cos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel